søndag 18. november 2012

Fru Eriksen gjør ting hun ikke kan...

På torsdagen var jeg som nevnt tidligere på G-Sporten her på Nærbø, og hørte på Trude fortelle om "løpelivet" hennes. Utrolig gøy å høre henne snakke om hvordan hun tenker og utfører trening og konkurranse-forberedelser. Hun snakket også litt om hvordan en kunne kle seg nå på vinterstid og det ofte er rufsete vær ute. Da er det nemlig ikke alltid like gøy å gå ut for å løpe.
Jeg har jo kjøpt meg en Gore-jakke til regndager (som jeg forøvrig akter å ta i bruk altså), men hun ga et lurt tips som jeg ikke var klar over; da hun løp i 6timer sist søndag, i regnbyger som gjorde henne gjennomvåt på 10minutter, så hadde hun løpt med Swix-genser (ski-undertøy?). Og dette hadde da ført til at hun på omtrent no time var helt tørr igjen i klærne. Så det vil altså si, jeg må ut og kjøpe meg en Swix-genser! Og sånne kompresjons-sokker. Det skal visst også være ypperlig å løpe i når det regner, for de holder deg visst "tørr" på beina.

På fredag skulle jeg trene styrke. Hehe... Jeg kan ihvertfall si én ting om fredagen, og det er at før jeg kom meg ut i bilen så gikk alt veeldig S.E.I.N.T.... Sikkert bare fordi det var fredag, og på fredager er jeg som regel litt sliten etter uken som er gått. Men iallfall, før jeg kom meg ut så var det plutselig så veldig mye som jeg følte jeg måtte gjøre(...). Som å vaske opp, sette på en vaskemaskin med klær, strikke et par omganger på sokkene. Viktig? eh, ja. I dag var det visst det... Hehe, alt for å dra ut tiden liksom :)
Trente nesten bare "alternative" øvelser denne gangen; bulgarsk utfall, skulderpress m/stang, chins, dips, roing i stativ, sidehev(skuldre), og... push-ups i slynge (tungt!).

I går, lørdag, løp jeg 4x4intervaller, med påfølgende 10minutters jevn løping:Treningsresultat 17.11.2012. Denne gangen var Geir med, og det hjelper alltid litt ekstra på motivasjonen :)
Trente på formiddagen i går, for vi skulle ut på "festligheter" på kvelden. Så da måtte vi få unnagjort treningen litt tidlig.

Jepp, that´s right, Guro skulle ut på byen med finkjole og høye hæler (og ja, det gikk helt fint. Jeg har fortsatt begge føttene i god behold, så de er klare for mer løping igjen i morra!).

Der kommer også overskriften fra, for de som ikke skjønte dét. Guro tripper rundt på byen i høye hæler. Hehe... Jeg sa det til Geir i går, at det er flaks at løpesessongen er over nå. I tilfelle jeg skulle falle og brekke beina i løpet av kvelden! Men det gikk altså bra. Vi kom oss hjem i dag (bodde på hotell i natt), og jeg er i overraskende fin form.

2 kommentarer:

  1. Høye hæler er en utfordring jeg sjelden utsetter meg selv for. Jeg behersker rett og slett ikke den kunsten det er å bevege meg elegant med høye hæler. Da jeg gifta meg, fant jeg ut at jeg skulle gjøre det iført et par sko med 10 cm høye hæler. På tinghustrappa etter vielsen , skifta jeg til ballerinasko. Haha. Jeg forstår veldig godt at du var bekymra for å ramle og brekke et ben!

    SvarSlett
    Svar
    1. Uff ja, det er neimen ikke lett å balansere på sånne høye hæler, dét er ihvertfall helt sikkert. Så jeg er nokså lik deg der, det er svært sjelden jeg går sånn jeg óg. Liker best de med demping, jeg ;)

      Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!