fredag 31. mai 2013

Sykkeltur til Hå gml.

Så var det helg, igjen. Og jeg har vært på sykkeltur, igjen; Ahh, herlig å sykle tur når det er så fint vær...Hå Gamle Prestegard i bakgrunnen


Dette var ikke min idé, altså!...

Sykling på Nærlandstranden, er det lov mon tro?
Det er ihvertfall ikke lov å kjøre her...
Heihei!

Guro i farta!


Big big turn-around
And then back again
Hihi..
-Turen kan ses i kart her.
-Distanse: 17km
-Tid: 57min
-Gj.puls: 112
-Gj-fart: 17,8km/t

Med andre ord, en rolig tur i finværet med han jeg trivs best sammen med i hele verden :)

Dette var altså i går, torsdag. På onsdag hadde jeg fri fra trening, aka. restitusjon. Og på tirsdagen (hjelp, jeg går vist bakover i tid!) trente jeg styrke på overkropp:


Tirsdag 28.mai
Nedtrekk + benkpress
Markløft + pushups på manualer
Roing m/stnag + triceps pushdown
Fransk press
Enarms hantelro
Abwheel

Apropo styrke. Hvis det er noen som skulle interessere seg for hvem Norges sterkeste mann blir, så kan dere følge med på Treningsforum sine sider i helgen! Jeg regner nesten med at de vil holde oss oppdaterte fra helgens begivenheter i Drammenshallen, hvor altså konkurransen om NSM vil holdes. 
Eller så kan jo dere som bor i Drammen, ta dere en tur bort og se "showet"! (Det er på lørdagen, for de som har lyst.) Jeg kunne iallefall tenkt meg å gå, men det blir nok litt langt for min del...


Jeg kjenner ihvertfall at denne helgen virkelig skal bli satt pris på. Det er lenge siden jeg har hattbehov for ett par dager med fri, mtp. mye skolearbeid i det siste (eksamen nærmer seg...)

Håper dere får en fin start på helgen alle sammen! Så høres vi snart igjen :)

6 kommentarer:

 1. Åååååååååååååååååååååå så fine bilder!
  Ser ut som ein herleg tur på sykkelen.

  Altså eg begynner nesten å grine her eg, så mykje savnar eg strand og hav....(sjølv om eg faktisk var ute og svømte i går, på stranda i Seljord).

  Du er jammen flink til å ta bilde, horisonten er jo heilt super-rett!
  Bildet med gamle Prestegarden på er jo heilt nydeleg. Og på bildene der du syklar på stranda (det må da vera lov, det er jo ikkje-motorisert ferdsel eller?) så var det nesten som om eg kjendte lukten av havet....

  Sukk :)

  Norgeste sterkaste mann, det såg eg på TV ein gong, det er slik der dei veltar traktorhjul og løfter stein, ikkje sant?
  Ganske imponerande.
  Det er jo virkeleg "funsjonell styrke", eg blir faktisk litt inspirert til å trene styrke av slikt eg.
  Litt i alle fall.

  Ha ei fortsatt fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for komplimentene dine, Imke! Jeg blir altså så glad for å høre at du liker dem. Og at jeg kan "friste" deg litt med dem. Hihi, da har jeg vel kanskje oppnådd litt av meningen bak det óg, hvis jeg klarer å ta bra bilder mener jeg :)

   Uff, jeg følte nesten at jeg gjorde noe "ulovlig" med å sykle på stranden. Men det er vel sant som du sier, for det er jo tross alt ikke et motorisert kjøretøy heller, den sykkelen. Og det er jo mangen som kjører med travhestene sine også der... Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor det ikke kan kjøres med bil heller jeg, for det var lov til det på den stranda før.

   Det du skriver om løfting av steiner, flytting på dekk, og biltrekking, det er det som kalles strongman det. Og ja, dét er virkelig allsidig trening!
   Men det som var på lørdag, innebærer grenene knebøy, markløft og benkpress.
   Jeg skjønner godt at det er lett å bli forvirret her, ja, for det er jo fort gjort å mikse de to. Måtte faktisk sjekke selv nå, for jeg ble litt usikker på om det var dét som stemte, hehe... ;)

   Ha en fin helg du óg! :D

   Slett
 2. Knallbra trening da! Fantastiske bilder - hva slags kamera har du??
  Du har virkelig flotte treningsområder å leke deg i! Herlig!
  Må bare gjenta hvor utrolig bra bildene du legger ut er!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Janne. Det er et Canon kamera (sånt et lite kompakt kamera) "PowerShot 260 HS". Jeg kjøpte det for mest med tanke på å kunne bruke det på turene jeg har (ikke løping da), så det er jeg veldig godt fornøyd med! :)
   Så bra at du liker bildene mine! :D

   Ja, vi har veldig fine treningsområder her. Problemet mitt er vel met det at jeg litt for lett "glemmer" hvor fint det faktisk er, når vi har sånn typisk "Jær-vær" (som vi dessverre har litt for ofte...) ;p

   Slett
 3. Ja nå når du seier det kjem eg på at det eg tenkte på var strongman.
  Ikkje så lett å halde styr på alt det der.
  Eg blei faktisk spurt ein gong om når min strongman - konkurransen var :-D ironman - strongman ikkje greit for nokon utanfor.
  Ja da, bildene dine går rett heim hos meg.
  Så du må berre fortsette å ha med kamera på turene dine :-)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!