onsdag 1. mai 2013

1.mai og ut på tur i vinden

Så var det endelig mai! Eller, er det egentlig "endelig"? Det vil jo egentlig bare si for min del at det er enda nærmere skoleslutt, og enda nærmere at en beslutning snart må tas..

Mai betyr mange fridager, og hva passer vel mer perfekt å bruke disse "late" dagene på, enn å være i bevegelse? Så jeg hadde allerede bestemt meg for i går (okey da, egentlig for lenge siden egentlig) at jeg skulle ut og sykle tur, den 1.mai. Jeg og Geir.
Så ut ble det, selv om det var meldt 10m/sek i vindstyrke og jeg er jo ikke akkurat den som sykler mest utendørs under slike forhold. Men, ut ble det, og syklet ble det også. Om enn noe senere enn vanlig/planlagt.

Distanse: 21,6km
Tid: 1t 11min
Gj.puls: 126
Gj.fart: 18,1km/t (og daa går det ikke mye fort..)

Glemte jo helt å dokumentere dagens sykkeltur (antageligvis fordi det "blåste rett gjennom"), men man har da forsøkt med enda et "etter-trenings-bilde-i-garderoben", hehe...
Fra mandagens spinningtime med mor. Som varte i godt og vel en times tid (1t 10min faktisk), med en gj.puls på 137.

Svetteperler i pannen = vellykket økt!

Tirsdag (i går) gjorde jeg mitt beste i å gjennomføre en styrketreningsøkt. Det er ikke alltid like lett å få gode økter når hodet ikke er helt med, men når jeg bare klarer å snu tankene mine fra "jeg klarer ikke dette" til mer "du klarer det du vil klare", så gikk det straks mye bedre.
For det er jo faktisk sånn det er; du klarer det du har lyst til. Hvis hodet ikke er på rett plass, så går det som regel deretter også...

6 kommentarer:

 1. Så flink du er som har trosset vinden og syklet i dag. Planen var at jeg skulle det også, men jeg trosset ikke vinden. Ble rydding og innekos her :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jeg følte meg veldig flink også ;)
   Rydding og innekos? Ja, det kan jeg godt forstå at du gikk for, istedet for utesykling i vind. Good choice! ;)

   Slett
 2. Wow. Skulle ønske at jeg var så sprek som du.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, takk :) Av og til tror jeg kanskje de rundt meg kunne tenke seg at jeg var "litt mindre sprek" (mao. ikke brukte såå mye tid på trening ;p)

   Slett
 3. 10 kilometer i timen ER mye vind, da dropper jeg planlagte sykkelturer. Men så er det nok mye mere vind på flata der du bor enn hvor jeg bor. Så alt er relativt. Har du lest boka til Erik B Larsen om mental trening, den "alle" roser opp i skyene nå om dagen? Jeg har ikke men den står på ønskelista mi nå, kanskje vi skal satse på at den blir sommerens "må lese" for oss begge?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, ja kanskje det? Det høres ihvertfall ut til å være en "må lese-bok" indeed! :D

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!