søndag 5. mai 2013

Landsbyrittet vel blåst!

Klar for sykkelritt på Randaberg; 36,4 km i ... litt vind (12m/sek) og lett regn. Heldigvis så var det lagt opp til start og mål inne i hallen, så fikk vi ihvertfall en "tørr start"...

Ved godt mot, og godt kledd!
Det gikk faktisk veldig fint hele turen, tross dårlig vær. Vi hadde jo kledd oss godt med regnklær og mange lag under med andre klær, så vi ble ikke kalde noen av oss. Utenom i skoene da, men det er vel kanskje ikke til å unngå, når en deltar i terrengritt hvor enkelte parti av turen foregikk gående i gjørmebad...

Glad for å være tilbake! 

Wohoo!!
 Jeg er faktisk litt overrasket over meg selv og det gode humøret jeg klarte å beholde hele turen. Jeg pleier egentlig å være den som fort kan bli litt ... sur når jeg blir trøtt og sliten, og går "tom" etterhvert... Og når det i tillegg var sånt et forferdelig vær som det og var i går, så er jeg megafornøyd med at jeg klarte å sykle hele turen uten å miste motet! :)

Kalde, våte og veldig fornøyde
I mål (og ved start) stod min kjære mor, som alltid stiller opp for meg uansett hva det måtte være. Om det så regner og blåser storm, så stiller hun alltid opp på ting som jeg deltar i.  *Takk*

Min alltid så trofaste heiagjeng og kjære mor

Så var det sluttiden da.. Eh, jeg tror det ble sånn ca 2timer og 10min klokken stoppet på tilslutt. Forsåvidt en helt ubetydelig tid for min del, jeg er bare så utrolig fornøyd med at jeg gjennomførte, jeg. Og det er jo dét som teller, ikke sant? "Det viktigste er ikke å vinne, men å delta (gjennomføre i dette tilfellet) "
Premie fra mor og medalje fra arrangøren
-Kart over turen kan ses her
-Distanse: 36,4km
-Tid: 2t 10min
-Gj.farten lå på 16,7km/t
-Gj.puls: 153
Kalorier: 1300 (!)

6 kommentarer:

 1. Bra jobba, kjekt å se den gode stemninga :) Været er ingen hindring om en kler seg godt nok :) Jeg valgte tette vinter sykkelsko for å være varm og tørr på beina (Liker ikke å fryse:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det samme! Det er alltid best å holde humøret oppe, så godt det lar seg gjøre ;) Må si jeg er meget imponert av deg da, som deltok i begge deler på samme dag i dét været! :)

   Uff, nei jeg liker jo ikke egentlig heller å fryse ... Så jeg burde nok hatt slike sko jeg óg, må bare ut og kjøpe meg ett par først ;)

   Slett
 2. Grattis med vel gjennomført! :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!