fredag 10. mai 2013

Jeg vil så gjerne, men får det ikke til...

Oh. Myh. Jises. Altså... I dag satt det langt inne å få komt seg ut på trening!... Faktisk så langt bortevekk var motivasjonen til å få trent, at jeg nesten ikke fant den i det hele tatt.
Når det er fredag så er det kanskje sånn for de fleste av oss, iallefall gjelder det meg, at vi er slitne etter en lang arbeids -og treningsuke. Og når været i tillegg er ... ihvertfall ikke vårlig (heller mer "høstete"), så hjelper liksom ikke det heller på treningslysten. Til å trene ute.
I tillegg til andre aspekter i livet mitt, som ikke heller er helt der det skal være nå. Så sleit jeg virkelig med å finne skoene i dag.

For jeg hadde lyst til å løpe. Eller, jeg ville ha lyst til å løpe. Samtidig som jeg slettes ikke ville løpe på samme tid. For når jeg ser på alle de andre sine blogger, og leser i Kondisbladet, så ser det så gøy ut å løpe. Og jeg får lyst til å være med i "løpebølgen".
Men når jeg så selv sitter her og skal ut og løpe, så er det som om noe inni meg går helt i vranglås! Jeg vil liksom ikke løpe... Samtidig som jeg også så gjerne vil!...


Så jeg tror egentlig jeg bare trenger litt tid, jeg. Tiden vil forhåpentligvis gi meg lysten tilbake, etterhvert. Og jeg begynner litt i det små, og får hjelp av Geir til dét. Eller, han har vel mer eller mindre "overtatt" min løpemotivasjon, og så drar han med seg meg når han skal ut.
Pluss at jeg leste et veldig bra innlegg fra Imke i dag, om motivasjon. Så jeg hadde også dét i tankene i dag. Anbefaler dere å lese det her, for de andre av dere som også sliter litt med motivasjonen til tider (don´t we all?)

Sånn ble det i dag, og det ble en liten (men mer enn nok for meg, tror jeg) tur på 30min og 4,8km lang. Med en aldri så liten spurt på slutten! Wiih!...

Kart og puls (som ikke er noe å rope hurra for akkurat): Treningsresultat

Nå er jeg våt, kald og i litt bedre humør.
Det ordner seg nok, det tar bare litt tid... God helg til dere, og masse lykke til til de av dere som skal løpe Holmenkoll-stafetten i morgen! :)

6 kommentarer:

 1. Så flott at du kom deg ut! Et godt tegn. Før du vet ordet er du hekta igjen;) Om ikke så har du mange andre treningsbein å stå på. Go girl!!
  Og ja nervene er på plass til i morgen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette klarer du fiint, Kristine! Du er så flink til å løpe, at jeg tror ikke du kommer til å feile noe i morgen, du ;)

   Slett
 2. Kjenner meg bittelitt igjen her, ja. Men vet du, nå er jeg glad for den down-perioden som jeg hadde i våres. Hallelujastemningen er tilbake, og nå kan jeg nesten ikke vente til neste løpetur imorgen tidlig ( endel varmere hvor jeg er enn i Norge, da). Du skal se at løpeånden kommer over deg ganske så brått bare våren får skikkelig tak på gamlelandet.

  Det samme venter jeg på når det gjelder sykkelmotivasjonen. Syklene står hjemme, ferdig på service. Kanskje jeg kan få låne noe av din sykkelmotivasjon fra den siste tiden?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg håper så inderlig det!... Det er bare det, at jeg syns denne såkalte down-perioden har vart så veeldig lenge nå, i flere måneder faktisk. Men vi får tenke positivt, og satse på at den snur så snart været (også) snur! ;)

   Hihi, ja du kan godt få litt fra min sykkelmotivasjon, mot din løpemotivasjon. Men da vil jeg gjerne ha litt av den "tørre å reise helt alene"-motivasjonene din óg? ;p

   Slett
 3. Å tusen takk for skryt av blogginnlegget mitt, Guro! :)
  Eg har vore utan internett dei siste dagane, så eg fekk lest dette innlegget men fekk ikkje kommentert ordentleg, det blei så krøllete til og med med stor smartphone...:/

  Synst det var bra innlegg eg.
  Det er veldig treffande av og til, "å ha lyst til å ha lyst til å løpe". Det opplevar eg mange gonger.
  Eg lurar på kva som er bak dette eigentleg?
  Har me lyst da, eller ikkje???

  Synst det var utruleg godt gjort at du kom deg ut til slutt, og synst det morsamt at du til slutt skriv "Nå er jeg våt, kald og i litt bedre humør."
  --> Herleg!
  Det skal eg tenke på i dag, for det PØSREGNAR her og det har heller ikkje tenkt å stoppe, og eg skal springe intervall, i ein time!
  Og ja, det skal eg.
  For eg trur også at eg blir i bedre humør etterpå.
  Håpar det i alle fall :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syns heller det er du som skal ha takk, fra min side. Som skriver og deler om deg og (trenings)livet ditt! :)

   Hihi, så bra! Lykke til i regnet. Av og til er det ganske morsomt óg å trene ute i pøsregn. Særlig hvis du vet at du har en god og varm dusj med en gang du kommer inn dørene igjen ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!