onsdag 30. januar 2013

Wakey, wakey!

Man får jammen meg gjort mye annet rart når en ikke bruker all sin tid på trening;
-Sortere ut hvilke bilder (fra de siste 6 månedene!) som skal sendes til trykking.
-Mer tid på skolearbeid.
-Lese mer og kommentere mer på andres blogger.
-Strikking. Finne nye strikkeidéer.
-Rydding og vasking (in slooow motion, vel og merke).
-Masse "synes-syns-på-meg-selv" tid.
-Og, selvfølgelig mye mer tid til spising og bekymring for "hvor mye jeg kommer til å legge på meg nå"-tid.

Alt dette har jeg gjort i bøtter og spann i tre hele dager. For jeg har ikke trent siden lørdag. Jeg! Har ikke trent.. Siden Lørdag!

Jeg er fremdeles ikke helt frisk enda, men nå klarer jeg ikke å være hjemme fra trening lenger. Nå er det nok! Nok Solhatt, KanJang, ekstra inntak av C-vitamin, honning i varm melk og sluking av halspastiller (får faktisk veldig oppblåst mage av sukkerfrie pastiller (maltitol?) ). Nå vil jeg trene igjen. Så i dag, etter en laang skrivedag hjemme, måtte jeg bare ta meg en tur på trening igjen. Kun lette vekter asså.. Eller, så godt som ihvertfall.


 • Markløft & skulderpress 
 • Benkpress
 • Latsroing & triceps pushdown
 • Enarms hantelro & sidehev
Forhåpentligvis så har det ikke gjort ting verre i morgen. Men igjen, nå er jo ikke jeg så god på akkurat det derre "ta det rolig"-greiene, så vi får nå se da.

Følte jo jeg måtte gi en liten lyd her inne da vettu, så dere ikke tror jeg har gått fullstendig i dvale. Skjønt, de siste dagene har jeg vel mer eller mindre vært mer død enn levende, så sånt sett så har jeg kanskje vært i en slags form for dvale siden søndag.

Men nå er jeg (forhåpentligvis) back on track again! :)

2 kommentarer:

 1. Har trent på 7 dager jeg.... SYV dager! Det går egentlig veldig greit for meg siden jeg er så redusert at jeg ikke orker tanken på å trene en gang. Var helt utslitt av å gå opp trappa til legen i dag jeg.... ;-) Situasjonen ville nok vært annerledes hvis jeg var frisk og forhindret fra å trene; ja da ville jeg nok vært VELDIG rastløs!

  God bedring!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, ja det er slitsomt (bokstaveligtalt) å være syk.. Og jeg skjønner godt hva du mener, at så lenge en er syk så "gjør det ikke noe" at du ikke får trent noen dager (eller 7). Da går liksom alt hovedfokuset over på å holde seg i ro, og bli frisk igjen så fort som mulig :)

   Takk, ilike måte; god bedring :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!