torsdag 10. januar 2013

"Fru Eriksen"s egen design

I går tok jeg meg rett og slett en velfortjent fridag fra alt som het trening. Utenom at jeg endelig fikk somlet meg til å få skrevet ned alle løp som jeg (muligens) skal delta i i 2013. Listen blir oppdatert etter hvert, og ligger nå på siden her til venstre.

Jeg var oppe på Gjestal igjen i går da. Etter en aaltfor lang juleferie fra de hyggelige menneskene som jobber der..
Begynte å lage "genseren min", med nedtegning av mønster, strikke prøvelapp på motivet og hele pakka. Veldig gøy! :)Mønster-prøvelapp
Til en genser trenger jeg hele 12(!) garn-nøster

Strikking med "Magic Loop-måten"

Dagen i dag har jeg brukt til å skrive om et prosjekt vi har på skolen nå, om en grønnere hverdag.
Jeg valgte å fordype meg litt mer i Alpakka-dyret og dens egenskaper (fiberen i ulla). Så nå kan jeg virkelig anbefale dere å velge alpakka fremfor vanlig saueull, grunnet dens utrolige mange positive egenskaper!


F.eks garnet til Du Store Alpakka


4 kommentarer:

 1. Du er ram på løp! Skal du delta i alle på lista, eller tenker du at dette er "muligheter"? Hva blir distansene på kk-mila og Oslo maraton? Mine blir kun 5 og 10 kilometer der. Kanskje vi ses!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg ser på dem som mulige løp foreløpig. Særlig de som ikke er i Rogaland.
   Men jeg har veldig (!) lyst å prøve meg på Birken, så kanskje kanskje ;) Og løp i Oslo virker jo også veldig gøy å være med på, så jeg får se litt etterhvert hva det blir. Nå har jeg iallefall satt opp mulighetene :)

   Slett
 2. Ah, det ser ut til å bli en lekker genser! Så gøy å lage den helt fra bunnen. Lenge siden jeg har strikket noe som helst, men det er fantastisk hyggelig og avslappende å ha et strikketøy i fanget. (c:

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Janicke!
   Takk, for det. Jeg håper det blir en like fin genser som den jeg har i tankene! Hehe...;)
   Ja, strikking er veldig gøy, det syns jeg ihvertfall. Men, av og til litt tidkrevende også, og da er det ikke alltid like lett å ha to krevende hobbyer (strikking óg løping). Så jeg prøver så godt jeg kan å balansere disse to om hverandre :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!