torsdag 31. januar 2013

Lys i tunnelen

5km kjente jeg at var helt ok i dag. Det er ikke så langt som jeg vanligvis har følt at jeg burde løpe. Men, absolutt det jeg i dag burde løpe. Så faktisk, merkelig nok, så kjennes det helt iorden ut.

Jeg tror jeg har hatt godt av noen påtvungne fridager fra treningen, for nå tror jeg faktisk at jeg har begynt (såvidt) å innse, at det faktisk går an å ta seg noen dager (?...) fri, uten at det får de helt fatale konsekvensene. Klart, akkurat dét vil jo vise seg ved neste veiing på baderomsvekta da..

Tok en rolig tur i dag altså, bare sånn for å "begynne forsiktig" (og fordi jeg ikke er heelt friskus enda).
Løp med Geir, for jeg fant ut at det var beste måten å ta det rolig på. Så takk for turen, Geir :)

Ehe, er det så at når du løper med en makspuls på 157, og du føler at det er mer enn nok, da er du ikke helt i toppform akkurat, eller?? For det er ihvertfall ikke jeg da.
Men, en liten løpetur er myye bedre enn ingen løpetur. Og jeg jobber meg nå sakte men sikkert opp i form igjen :)

6 kommentarer:

 1. Ja, vi er to som er ganske halvveis for tiden. Men så deilig det er å være stand til å løpe i det hele tatt, sant? Da er 5 kilometer mere enn bra nok etter en liten løpepause. Kroppen er sjefen, uansett om vi vil det eller ei :-)

  SvarSlett
 2. Godt å høre at formen er i bedring. Hviledager er nok en viktig nøkkel i forholdt til løping, men det er like kjedelig fordi om.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, formen er bedre enn for en uke siden. Men ikke helt på plass enda. Så nå går jeg bare og venter og venter på at den skal bli helt friskmeldt ;)

   Slett
 3. Godt at du har blitt bedre igjen så du fekk deg ein etterlengta løpetur!
  Godt at du stryka over badevekten altså, eg trur uansett at det skal meir til enn ei veke utan løping for at vekten skal gå opp altså - kroppen vil jo helst vera stabil den også.

  Å ta rolege turar saman med andre er så lurt altså!
  Det gjer eg sjeldan, men det funkar bra viss ein legg opp til roleg pratetempo.

  Fortsatt god bedring! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. De turene jeg får sammen med andre, er gull verdt for meg iallefall! Det er liksom de som gir meg det lille ekstra jeg av og til trenger :)
   Men nå er kanskje du noe mer "avansert" i treningen enn meg da, sånn type høyere i kravene for hvordan det skal trenes og sånn mener jeg ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!