lørdag 19. januar 2013

Today, I´m a quitter..

Jeg må nok dessverre "skuffe" dere snillinger som har komt med så mange godord og lykkeønskninger forran dagens halvmaraton. For jeg har nemlig rett og slett tatt til fornuft, og latt kroppen bestemme i dag, i stedet for hodet.
Jeg har valgt og høre på hva kroppen min sier til meg, og har derfor meldt avbud til arrangørene av Spirit Halvmaraton, om at jeg ikke stiller på startstreken i dag. *klapp på skulderen*

Vel, i dag er jeg visst en "quitter"...

Og så må jeg også gi dere en stor unnskyldning for mitt i det siste meget dårlige humør, og dårlige "positive-trenings-blogg"-innlegg.
Det har ikke i det hele tatt vært meningen å bruke denne bloggen til klaging og sutring over alt jeg sliter med, og ikke får til. For dette er jo ment som å være en positiv blogg (litt vanskelig, siden jeg tross alt er født pessimist..), noe den langt i fra har vært de siste ukene.
Så jeg beklager dét. Jeg skal prøve å snu min innstilling til trening fremover. Og tusen takk for de fine kommentarene dere legger igjen. De settes stor pris på, alle som én! <3


I´l be back!

13 kommentarer:

 1. Syntes det var kjempe lurt å høre på kroppen. Den er nemlig ofte den som har rett, dessverre.
  Syntes ikke du skal si at du har vært en "syteblogger", du har vært en "ærligblogger" og det står det respekt av. Livet er oppoverbakker og nedoverbakker for oss alle. Det å klare og å tørre å dele dette med andre er jo suverent. Det er slik vi kommer videre og klarer neste oppoverbakke litt bedre.
  Ha en fortsatt strålende dag og nyt solen:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, i like måte, Kristine! Og tusen takk for de snille ordene du kommer med :)
   Jeg skal ihvertfall forsøke og ikke "klage" så mye, for dét kommer det ikke noe godt ut av! ;)

   Slett
 2. Jeg synes ikke du klager i det hele tatt! Jeg er nok ganske lik deg, har lett for å se mørkt på ting, men ofte (nesten alltid) har bekymringene mine vært helt grunnløse. Og om de har slått til, så har jeg jo likevel kommet meg videre!
  Det er ikke så farlig, prøver jeg å tenke nå.
  Tredemølle hjemme anbefales, jeg har slitt ut en, og har i dag bestilt min neste. Får den om 3 uker (nå skal det sies at jeg pga familiesituasjon ikke har anledning til å gå på treningsstudio, det synes jeg høres herlig ut - i hvert fall av og til). Men man får ordne seg så godt man kan, innenfor de rammene man har.
  Ha en fin kveld - det er lov å kose seg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er jo født pessimist, så det er ikke så rart at jeg klarer å finne noe negativt ved absolutt ALLE aspekter i livet! hehe...;p

   Ja, jeg kunne virkelig tenke meg en tredemølle selv, men det er kanskje mer for jeg tenker at et fjernsyn/pc hadde vært perfekt å ha forran mens jeg løper. Dett har de ikke på mitt treningssenter, bare ... en vegg med frosta glass. Og dét er ikke så motiverende å løpe og se på heele tiden ;)

   Håper du får en fin fin helg du óg, og tusen takk for kommentarene du har lagt igjen i det siste. Det varmer mitt negative, tunge hjerte ;)

   Slett
 3. Du kan ikke skuffe oss når du sier at du tok til fornuft! Å lytte til kroppen er jo det eneste rett så en slik avgjørelse kan ALDRI bli feil!! Synes du var flink som ikke hørte på hodet i dag. Håper du gjorde noe annet morsomt i steden for ;-) Løpe kan du gjøre en annen dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Silja
   Ja, vet du hva jeg gjorde? Jeg var sammen med mannen min hele dagen, og bare (prøvde og ikke tenke for mye på om jeg gjorde det rette valget ved og ikke stille til start i dag) koste meg masse sammen med ham! Jeg tror faktisk det er den beste "medisinen"jeg kan få når jeg har sånne tunge stunder med meg selv, det at jeg bare får tilbragt tid sammen med ham. Så blir jeg straks i bedre humør <3 (Litt klissete, I know ;p )

   Har du hatt en fin helg så langt da?

   Slett
 4. Hei, enig med dei andre her, du har ingen syteblogg men ærleg blogg der jeg henter inspirasjon og tips. Har nå sjekket om jeg over el under pronerer, faktisk på sport 1 Nærbø. Jeg har en nøytral fot, så nå lurer jeg på hva sko du har å anbefale, tenker jeg må ha noen med veldig god demping mtp hofta som slitt litt?! Noen tips?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du fikk det sjekket! Alltid greit å vite om det kan være problemet eller ikke.
   Hmm, da ville jeg foreslått å gå på en sportsbutikk med godt utvalg i sko, kanskje på G-Max eller XXL, der syns jeg de har mye å velge mellom (personlig så har jeg aldri funnet sko som jeg har "fungert med" på Sport1, så det er svært sjelden jeg går innom der). Ellers så har de jo mye å velge mellom på G-sport butikkene og Intersport. Eneste som jeg syns er enda litt bedre med de to første jeg foreslo, er at der har de delt opp skoene i "avdelinger" (ihvertfall på G-Max, litt usikker på XXL), hvor de er plassert som "nøytrale" sko (de du skal ha) og "stabilitet" (der jeg må gå).
   Så kan du jo se om du finner noen du kunne tenke deg, og så prøve de på foten? Finn noen som har mye demping i seg (det står sikkert i informasjonen om skoen), og sjekk om hvordan de passer din fot. Jeg ville også anbefalt å prøve ut opptil flere forskjellige skotyper, for det er ikke sikkert at den du synes er "finest" er den som er best for din fot... For de har jo tross alt maange ulike merker, med ulike "fassonger".
   Jeg f.eks løper best med Asics sine. Har veldig lyst på Mizuno (for de er såå kule i fargene), men de passer ikke i det hele tatt på min fot, dessverre. Og så har de jo Adidas, Nike osv...

   Det er det jeg vil anbefale da. Og så kan du jo spørre betjeningen også om råd. De skal jo (egentlig) ha peiling på dette området. Og da særlig på disse store butikkene, for der har de "hver sin avdeling" liksom ;)

   Håper du fikk noe ut av svaret mitt, hvis ikke så må du bare spørre mer hvis du lurer på noe mer :)

   Og så må jeg si helt til slutt, at jeg ble veldig glad for at du kan finne inspirasjon fra bloggen min. Håper du får en fin helg! :)

   Slett
  2. Takk for utfyllande svar, har lyst å prøve den nye Asic gel kayone (usikker hvordan det skrives, men den røde/rosa som Trude viste på bloggen),så trur jeg starter der....:)

   Slett
 5. Hei Guro, eg stiller meg opp i rekken her saman med dei andre og seier at du på ingen måte skriv ein syte- eller klageblogg!

  Eg synst det er bra at du skriv om det som opptar deg, og det kan vera ut frå ditt synspunkt både vera negativt, positivt, klaging, syting, det er jo litt av poenget med bloggen også, du kan skrive som du vil, eg synst i alle fall du skriv variert om mykje forskjellig, og det er moro å lese bloggen din :)

  Synst det var bra at du lytta på kroppen din og droppa halvmaraton, du er flink altså! Eg veit kor tøft det er å ikkje stille til start, men følelsen etterpå kan fort fortelle om avgjeringa var riktig.
  Så du er ingen "quitter"!! (Du hadde kanskje vore det om du hadde slutta å trene og løpe av rein fortvilelse over eit tapt løp, men hallo, du droppa eit løp, tenk så mange du har foran deg)

  Ha ein fortsatt fin helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for de positive ordene. Det er utrolig hvor mye det hjelper å vite at dere syns jeg skriver en ålreit blogg. Skal prøve og fortsette med det ;)
   Og ja, følelsen etter at jeg hadde tatt beslutningen, fortate meg at jeg hadde gjort det rette. (Selv om jeg kjente et stikk av misunnelse da jeg så medaljen om Trude hadde fått...) :)

   God helg til deg óg! :)

   Slett
 6. Nå har jeg ikke fulgt bloggen din fast så lenge, det er kun de siste ukene at jeg hat lest alt du skriver.Og det gjør jeg jo fordi at jeg LIKER bloggen din. Og interessene dine.Det det viktigste må være at du skriver om hvordan DU har det.Om hva DU driver med. Og hva som interesserer DEG. Det er ikke andre som skal bestemme hva du skal skrive om. Du har iallefall satt diverse tankeprosesser igang hos meg, og det er jo bra!Jeg og skriver ordentlig "sutrete" innimellom. Om samfunnet hvor alle skal/bør/må være likest mulig, for eksempel. Flott at du tenkte på DEG SELV igår, og ikke hva andre måtte mene om deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du har selvfølgelig helt rett i det du sier, om at det tross alt er min blogg og at jeg kan skrive det jeg selv har lyst til. Men, hvis det jeg skriver ikke interesserer så veldig mye de som leser den, så er det jo ikke så gøy å skrive heller ;)
   Klart, jeg kan jo ikke la "alle andre" styre hva jeg syns og føle at jeg må føye meg etter deres ønsker. Dét gjør jeg ikke. Men jeg kan jo iallefall prøve og ikke la BARE det negative utfolde seg her inne. Jeg forsøker jo å bli en mer positiv og glad person, og da kan jeg jo ikke bare klage hele tiden heller ;)

   Så det samme får jeg vel si til deg da; at hvis du har lyst til å skrive "sutrete" som du selv mener du gjør, så syns jeg du skal gjøre det. For det er tross alt DIN blogg :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!