fredag 18. januar 2013

Spirit Halvmaraton

Det er bare galne mennesker som løper halvmaraton (-og hél) på denne tiden av året. Jeg mener, hallo? Det er jo kaaldt ute!...

Jeg tror aldri jeg har gruet meg så mye i forkant av et halvmaraton-løp, som det jeg gjør før morgendagens! Akkurat nå så har jeg faktisk veldig lyst og ikke løpe, både fordi det er kaldt ute, men også fordi jeg ikke føler det helt store energi-overskuddet jeg burde hatt dagen før et så langt løp.

Jeg er nokså sikker på at kulden har mye å si for begrunnelsen til det. Så jeg får bare kle meg med (vanlig) tights under løpetightsen, og håpe at det ikke blir for ubehagelig å løpe med det under..
I tillegg til ullgenser under jakken, og ullsokker på beina. Jeg tror dét er det rette å løpe i i morgen, i stedet for kompresjonssokkene, for jeg er redd det ville blitt litt for kaldt uten ull der. Brr...

Og så er jeg ikke helt sikker på om jeg skal ha med drikkebelte eller ei. Siden jeg har litt dårlig erfaring med det fra sist løp liksom. Hmm... What to do, what to do..

I og med at planen er å ta det hele med løpende (hihi) ro i morgen, så kan det jo hende at det vil holde i massevis å bare stoppe på hver drikkestasjon, og drikke der. Siden jeg skal løpe rolig og ikke trenger å stresse videre i løypa liksom, så kan det godt hende at det er like lurt, som å ta med sitt eget vann. I tillegg til at det faktisk (!) ikke er så veldig varmt i morgen, som da heller ikke vil føre til videre stort væsketap heller.


Fredag 18.januar

Styrketrening en fredagskveld;

 • Markløft & skulderpress m/stang
 • Nedtrekk & benkpress
 • Sidehev & roing i stativ
 • Latsroing & triceps pushback
 • Pushups
 • Planke m/beinhev

6 kommentarer:

 1. Masse lykke til, Guro. Og husk, det er jo bare et løp! Ja, det var du som satte meg på ideen om det siste innlegget i bloggen min. Synest det var så trist å lese om deg og dine erfaringer. Men du fikk MEG til å tenke gjennom og sette enda mere pris på mine treningsopplevelser. Så takk skal du ha!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, versågod du. Hyggelig at jeg kan bidra med noe ihvertfall ;p

   Slett
 2. Masse masse lykke til. Håper du får en god tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Kristine. Men jeg valgte og ikke stille i dag, så "fornuften" vant til slutt :)

   Slett
 3. Lykke, lykke til i dag! Bare du kommer i gang er jeg sikker på du får en positiv opplevelse!
  Her har vi 18 kalde i dag. Jeg liker vinterløping, men i dag synes jeg det er for kaldt. Derfor skal jeg ut og se på ny tredemølle i dag - greit å ha et alternativ i heimen også.
  Gleder meg til løpsrapport :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, nå ble jeg misunnelig på at du skulle ut for å se på tredemølle til deg selv! Jeg ønsker meg også det, til mitt fremtidige hjem ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!