tirsdag 22. januar 2013

Hyggetur i sikksakkmønster

I går løp jeg igjen, rolig. Har hatt "fri" fra løpetreningen nå siden...  torsdag(?).
Som sagt, så gikk det rolig. I et behagelig tempo. Men det er dét som skal til nå, tror jeg. Å bare "løpe" en stund fremover. Uten mål og mening. Eller, målet er jo å finne gleden igjen, så da har jeg jo egentlig et mål bak løpingen min nå også. Bare det at det ikke er noe konkret mål.

Så da begynte jeg turen hjemmefra og opp mot "feltet" som vi alltid kalte det da vi var små aka. Rosk.
Det eneste jeg hadde planlagt av noen som helst form for rute, var at jeg hadde lyst å løpe litt mellom alle husene på feltet, og så bare tok jeg det derifra etterhvert som beina løftet meg fremover.
Så jeg syns virkelig dere burde se litt på kartet fra turen i går. Der er det nemlig ikke mye som minner om en såkalt "løpetur"! Bare sikksakk, frem og tilbake, ut og inn blant hus langs den vanlige Ringveien jeg pleier å løpe.
Men igjen, nå løper jeg kun etter lysten. Og når lysten sier at jeg skal løpe sånn, ja da løper jeg sånn! :)


 • Distanse: 8,07km
 • Tid: 47,55min
 • Gj.fart: 5:56min/km (10,1km/t)
 • Gj.puls: 152
 • Maks puls: 166

Konklusjon fra gårsdagens løpetur; "gøy!"

Helt på tampen; i gymtimen på skolen i går, hoppet vi lengdehopp fra stillestående. Er det noen som vet, om det virkelig er mulig å få gangsperr/bli stiv i ryggsmuskulaturen av å hoppe lengde?? 

6 kommentarer:

 1. Var også ute en liten tur på kvelden, -6 og litt motevind fra Vigre til Nærbø, hadde vondt i lungene etterpå. Slit du med kulden?
  Fin du var på bilde,kul bukse:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, faktisk så syns jeg det er en del tyngre å løpe ute nå som det er så kaldt. Jeg pleier å skylde på at det er derfor jeg løper så tregt nå for tiden ;p

   Hihi, jo takk du! Det er faktisk det jeg løper med UNDER løpetightsen nå på vinteren, såkalt "superundertøy" (dog vet jeg ikke helt hva det er som er så "supert" med det..)

   Slett
 2. Herlig at du hadde høy kosefaktor på løpeturen igjen. Her venter jeg på mildere vær (minus 18 nå). For ingenting renser både kroppen og hjernen som en luftetur UT. Jeg har konkurrert i stille lengde og høyde som ungdom. Kan ikke huske at den harde landinga i lengde førte til stølhet. Men om du kjørte endel hopp så forundrer det meg ikke. Ønsker deg en flott treningsuke, Guro!

  SvarSlett
  Svar
  1. Huttetu, 18minus?!! DET er kaldt det.. Kan godt forstå at du venter på litt varmere vær før su beveger deg ut da,ja ;)

   Men det som er så rart, er at jeg faktisk bare hoppet 3ganger (!). Så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ble så stiv i ryggen. Først trodde jeg det kanskje kunne være noe annet jeg hadde trent, på treningsstudioet eller noe. Men så var det hun ene i klassen min, som også var stiv og støl iryggen. Det var derfor jeg lurte litt på om det kunne ha noe med hoppingen å gjøre. Men da er det sikkert ikke pga den da ;)

   Slett
 3. Ja det såg ut som du hadde ein veldig lystbetont tur, så herleg!
  Sånn utifrå kartet minte det meg på ein tur eg hadde ein sommar eg skulle trene laaange turar og var blitt så lei av mine faste turar.
  Så eg berre jogga rundt der eg hadde lyst, inni små gater og snudde, litt inn her og litt rundt der, det var både morsamt og avslappande og tida gjekk fort!

  Det er moro med lystbetont trening, så bra at du gjer det :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var veldig moro å løpe! Så jeg tror jeg vil fortsette med "sånn løping" en stund nå fremover, bare for gledens skyld liksom :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!