fredag 25. januar 2013

God fredagskveld!

På tide med en liten oppdatering på treningsfronten, før jeg tar meg en styrkeøkt igjen i kveld. Faktisk så har jeg ikke trent styrke siden søndag(!). Jeg har bare valgt å løpe de siste dagene, utenom onsdagen, for da var jeg ikke helt i form. Hangler fortsatt litt i dag, så det blir nok bare en lett trening i dag (som det også ble på torsdagen).

Faktisk, så har det bare vært gøy å løpe denne uken. Uten musikk til og med, hvem hadde trodd det? Jeg tror jeg har funnet ut, at musikken på øret, bare "irriterer" meg. Så da er det jo like så greit å løpe uten, ikke sant? :)

Tirsdag 22.januar - løpetur m/Geir (derfor så lav gj.fart):

 • Distanse: 6,71km
 • Varighet: 50min
 • Gj.fart: 7:24min/km (8,1km/t)
 • Gj.puls: 129

Onsdag 23.januar - sykdomssymptomer på G. Derfor; helt (!) treningsfri

Torsdag 24.januar - rolig løpetur m/lav puls (for ikke å la sykdommen overta kroppen):

 • Distanse: 7,43km
 • Varighet: 43min
 • Gj.fart: 5:46min/km (10,4km/t)
 • Gj.puls: 154


Jeg må si jeg er litt stolt av meg selv, som klarte å ta en hel dag med treningsfri (tom. uten å lure inn en gåtur). Så nå håper jeg bare at jeg snart skal bli helt tipp topp igjen, så jeg kan fortsette med "morro-løpingen" igjen! :)

Håper dere andre er friske og raske, og får en koselig helg! Enten det skjer med ski på beina, oppi løpeskoene, eller bare godt nede i godstolen med godteskåla og ski på tv´en  :)

7 kommentarer:

 1. God helg! Sår hals og ikke trimmings de to siste dagene her i gården.... viktig å gi kroppen ro når den trenger det. Og nå er det liten tvil om at min kropp trenger ro hehe ;-) God bedring!!

  SvarSlett
 2. God helg! Lurt å ta fri hvis ikke kroppen spiller helt på lag. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var (dessverre) det jeg óg kom frem til, etter mange diskusjoner med meg selv ;)
   God helg! :)

   Slett
 3. Det hadde vært gøy å løpe sammen med deg en gang. Helt rolig, så kunne vi snakke om hva løping gir oss av gleder, hvor mange "verdensproblemer" vi greier å løse på løpende fot osv. Selv er jeg skikkelig blond og tøysete sånn til vanlig. Med joggesko på beina klarner tankene, haha! Skjønner hva du mener med å løpe uten musikk, bare nyte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde vært veldig gøy, Line! :) Men, det er kanskje litt stor avstand mellom oss til det, eller?
   Det er rart egentlig, hvor mye jeg kan "løse" i løpet av den lille stunden jeg er i joggeskoene ;)

   Slett
 4. Meld fra om du skal delta i noen av løpene i Oslo i år. Så heier jeg på deg evt vi prates om jeg og skal delta i samme løp!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!