mandag 8. juli 2013

Trening uke. 27 og en bra start på uken

Så var det mandag igjen, og starten på fellesferien for mange. Kanskje det er mange av dere der ute også som, i likhet med meg, har tatt ferie nå? Som igjen vil si; ekstra god tid til å få trent litt? Hihi, ingen unnskyldninger nå folkens.. :)

Hvordan har deres start på uken vært da? Min har vært kjempebra, for jeg har rukket å gå tur óg trent litt styrke på overkropp allerede. Så nå venter jeg bare på at det skal tikke inn en melding på mobilen min, om at symaskinen har "landet på posten". Iiihh! Håper den kommer snart, sånn at jeg kan bruke resten av ettermiddagen på å suge til meg alt som er å lære seg på den (og kanskje få sydd litt!)

Men først så må jeg oppsummere de siste dagers treninger;

Lørdag syklet jeg inne på Bryne; Treningsresultat 6.juni. En liten times tur, mer nøyaktig 50min, med spinning. I all ensomhet denne gangen..

I går, søndag 7.juli, trente jeg styrke på bein (og gud som det kjennes i dag!...) og på skuldre;
-Knebøy + skulderpress m/stang
-Bulgarsk utfall + sidehev
-Strake markløft + bakside skulder i kabel

-Kickback i kabel (rumpe) + sittende skulderpress

Det er rart det der, at det ikke er mer som skal til enn et aldri så lite avbrekk fra de vante øvelsene. For så å utføre de samme øvelsene igjen, da merkes det i musklene. Det kan jeg love deg!

Så da blir ukesoppsummeringen for uke. 27 seende slik ut;

Mandag: morgentur + styrke
Tirsdag: morgentur + sykkeltur til Sola
Onsdag: morgentur + styrke
Torsdag: morgentur
Fredag: morgentur + styrke
Lørdag: morgentur + spinning 50min
Søndag: dagtur + styrke på bein og skuldre

Kan jo også helt til slutt ta med dagens trening, på overkroppen;

Mandag 8.juli;
-Nedtrekk + benkpress
-Roing i maskin + franskpress i kabel
-Brystpress i maskin + facepull
-Latsroing + triceps pulldown
-Enarms roing
-Planken 3x1min
-Sideplanke 1/2min på hver side x3

4 kommentarer:

 1. Helt enig, det er jo når en har ferie & fri at det gjerne finnes nok av tid å ta av til trening. Fine sommerdager (som det ser ut til at vi her på Østlandet får mye av fremover) gjør og til at det er ekstra lett å komme seg ut. Nå skal jeg på en liten løpetur først, deretter trene styrke i hagen! (kettlebell, stang/vektskiver). Det er så heeerlig, prøv om du har muligheten! styrke med kun kroppsbelastning fungerer jo og bra om du ikke har tilgang på utstyr til å flytte ut. Vet ikke om været er like stabilt hos dere om dagen heller?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg trener litt styrke med egen kroppsvekt faktisk. Etter at jeg har trent litt med vekter ;) Men ja, jeg er helt enig. Det er faktisk en hel del øvelser som du likegreit trener med din egen kroppstyngde.

   Eh, været vårt? Nei du, det skifter fra varmt til kaldt, vindstille og herlig - til myye vind igjen dagen etterpå, og sol og regn annen hver dag omtrent! Så dét regner jeg ikke med i "trenings-betraktningen" min fremover. Her hjemme i Norge ihvertfall ;)

   Slett
 2. Ja sommerferie betyr MULIGHET til å trene MYE!:) Løp i skogen i går, nesten ikke et menneske å se..hallo!! :) Synes du er veldig flink til å variere treninga di. Og så er du alltid så positiv!:)
  Ha en fin uke snuppelupp!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, tusen takk Janne! Så fint at du oppfatter meg som positiv :) Jeg forsøker så godt jeg kan, å holde det jeg skriver om på det "positive planet", og så lar jeg heller bare være å skrive for mye om negative/triste ting her inne :)

   Ha en riktig så fiin uke du óg!

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!