lørdag 13. juli 2013

Nye prosjekter på gang!

Nå er det på tide med litt treningsoppdateringer igjen, syns jeg. I dag blir det ikke mange treningsrelaterte bilder -eller turer, så dere får nøye dere med loggingen fra styrketreningene de siste to dagene. 

Torsdag 11.juli - bein og skuldre
-Knebøy + skulderpress
-Utfall m/beinløft + sidehev
-Dype frontbøy m/manual + bakside skulder
-Utfall i slynge

Fredag 12.juli - overkropp
-Markløft + benkpress m/manualer
-Nedtrekk + bryst i kabel
-Franskpress i kabel + facepull
-Roing i kabel + dips mellom benker
-Planke (bodysaw) i slynge

På onsdagen hadde jeg treningsfri, og tok meg ut på en aldri så liten (hobby)handlingsrunde! Det ble kjøpt inn litt diverse til sy-prosjekter fremover, så nå er det bare å sy i vei på min splitter nye symaskin! 

Prøvde meg på min første glidelås-veske, og her er resultatet. Litt uvisst akkurat hva den kan brukes til, siden den ble såpass "høy", men det finner jeg nok alltids ut av etterhvert. Ellers så kan jeg jo bare lage én til, eller flere til! Hihi...


Ja, og så fikk jeg endelig sydd ferdig vesken som min mor hadde bestilt, for lenge siden. Den er planlagt å bruke når vi reiser ned til Mallorca (om en uke), så jeg hadde forsåvidt god tid på meg da. Men det er alltid godt å få ting ferdig-laget, sånn at jeg kan starte på nye prosjekter :)
Håper den står til forventningene... (og bare så dét er sagt; den matcher skoene hennes. Så den er faktisk "spesial-laget" etter ett par sko med prikker på!)


Ha en fortsatt fin lørdagskveld -og helg! Og god sommer! :)

10 kommentarer:

 1. Herlighet! du driver med øvelser jeg ikke har hørt om engang....:) i alle fall noen av dem.
  Så kreativ du er forresten! søte er de!
  GOD TUR til Mallorca!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Janne!
   Og de øvelsene, det kan jo veldig godt hende at du "vet om dem", bare du ikke har de samme navnene på dem som meg. Eller at du bare ikke vet hva de heter. Sjekk dem opp, og test dem ut da vel! Jeg liker ihvertfall veldig godt å "finne nye øvelser", for variasjonens del ;)

   Slett
 2. Ååå har du fått deg ny symaskin... kva type da, kva kan den?

  Eg har ei eldgammal symaskin, faktisk frå 70-tallet, men dei som kan noko om dette, seier at dei gode gamle frå den tida er stabile og tunge og solide og vårar leeenge - og det har min gjort, bortsett frå strømkontakten som har blitt laus :/ så den må teipast og halde i ei viss stilling for å få strøm, så eg har veldig lyst på ny.

  Glidelåser er vriene å få til, eg har faktisk prøvd meg på skjørt meg glidelås, men slik som med det meste, så gjer øving meister, og det ser nok ut som du har fått det til veldig bra!

  Og sånne vesker er morsamme: når du har slike, så veit du ikkje kva du skal gjera med dei, men plutsleg, så er det akkurat ei slik ein treng!
  Din var fin, ser ut som praktisk til å ha diverse tilbehør i når de skal til Mallorca.

  Happy sying! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa! Jeg har endelig fått meg en orntlig symaskin!! :D En Janome 4120, tror jeg den het.
   Og ja, forhåpentligvis, eller det er ihvertfall dét som er planen, at jeg skal ha denne maskinen i like mange år som du har hatt din. Om ikke lengre. Det var derfor jeg kjøpte en som var litt dyrere enn de "1000-kroners maskinene" som de har på Elkjøp (som jeg nå har kastet, siden det var en helt umulig maskin å bruke!), for jeg tenkte liksom at det er bedre å kjøpe en litt dyr med én gang, enn å måtte oppgradere til en bedre senere! ;)

   Jeg har jo aldri sydd glidelåser i noe før (dum som jeg var, så "utnyttet" jeg ikke læreren i fjor til å lære meg det!...), så da får jeg bare forsøke så godt jeg kan på egenhånd. Prøve og feile-metoden :)

   Slett
 3. Hei !
  Takk for koselig hilsen !
  Jeg er imponert over dine treningsprosjekter ..
  Og de veskene du har sydd er jo superfine !

  Høres herlig ut med ny symaskin..lykke til med nye prosjekter på syfronten .
  Ønsker deg fortsatt god sommer og nyt ferien.

  SvarSlett
 4. Du er flink altså!! Både til å trne og til å sy! Jeg likte den rose vesken; jeg hadde glatt brukt den til sminkepung ;-) Veldig fin!

  GOD sommer videre Guro!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå tusen takk for så snille ord du gir Silja! Det settes pris på :D
   Og GOD SOMMER til deg og!

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!