søndag 28. juli 2013

Mallorca, dag 1 og 2

Så var jeg vel hjemme igjen i Norge. Men det blir nesten litt sånn hjem-og-snu-i-døra, for allerede om ett par dager reiser vi videre til Sverige, på en aldri så liten (eller, lang om du vil) roadtrip til vårt naboland i østen. 

Nå har jo både jeg, mor og Geir, fotograf-glade mennesker som vi er, tatt ... litt mange bilder i løpet av denne uken. Så jeg har litt mange bilder å vise dere nå.
Jeg har forsøkt å kutte ned en hel del, men fortsatt så har jeg mange å vise dere fra turen. Så for å unngå at innleggene skal bli så aaltfor lange, så tror jeg at jeg må dele det litt opp i flere innlegg :)

Først kommer noen bilder fra flyplassen (dag 1), venting på fly ned til MallorcaDag 2; på søndager og tirsdager har de visst et marked i gamlebyen Alcudia. Der kommer alle fastboende, og turister som vet om det, for å handle billig mat og andre kremmer-ting.
Vi var også her på søndagen.
Frokost

Klar for marked


Damen laget smultringer, for hånd!
Ferskpresset appelsinjuice
Spekeskinker
Masse god frukt
Godterier
Nøtter

                          Sjokolade
Marmelade og syltetøy

Lunsj i gamlebyen


Klar for middag

Plankebiff til middag

2 kommentarer:

 1. Å, jeg eeelsker disse markedene, og har vært på mange av de på Mallorca. Ferske, gode matvarer og artig håndverk. Markeder er faktisk noe av det beste med å reise.

  Kos deg i Sverige, er du og på pepsi-max kjøret og lesser på med flere kasser hjem? Jeg er veldig glad i både landet og folket, svenskene har et utrolig bra lynne, easy-going, alltid happy :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er alltid så mye spennende å se og smake på de markedene som lokalbefolkningen står for syns jeg :)

   Hehe, jeg er nok en av de "Pepsimax-ladys´ene" ja... ;p Men, jeg har til nå bare kjøpt "vanlige flasker" som jeg har drukket av, så jeg har ikke hamstret noe ekstremt til nå. Det blir nok mer shopping like før vi reiser over grensa igjen tenker jeg. Men mye av grunnen til at jeg må kjøpe litt ekstra med meg (tipper ikke at det blir så ekstreme mengder akkurat da..), er fordi så lenge vi bor i Rogaland, så er det jo ikke akkurat så ofte vi reiser til Sverige. Så da blir det naturlig nok litt mer "hamstrings-følelse" tror jeg, når vi førstes er her ;p

   Ja, jeg liker også godt svenskene. De er alltid så hyggelige og i godt humør. Jeg blir altså bare såå glad av å være her med dem! :D

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!