søndag 7. juli 2013

Moteshow

Nå på fredag, så var det visst allerede gått hele to (!) uker siden vi hadde vår siste skoledag. Jeg mener,  hvor blir tiden av liksom?? Jeg føler den bare flyr avsted...

Jeg har lenge hatt planer om å legge ut noen bilder fra moteshowet vi hadde den dagen. Jeg *kremt* har visst ikke hatt "tid" før i dag, til å få fingen ut og lagt de ut her på bloggen. Eller det vil si, jeg har jo hatt så mange andre bilder jeg også har hatt lyst å vise dere, så da må de liksom bare komme litt i tur og orden. Og i dag er det "i tur og orden" for disse bildene.Hvert år så har Godalen sin "Design-linje" (dvs. vg2 Frisør, Tekstil, Interiør og Blomster-klassene) et avslutningsshow, siste skoledag før ferien. Hvor da alle fra Tekstil-klassen viser frem de klærne de har laget i løpet av året på en "catwalk" (fancy skal det være vettu..).
I tillegg så viser Blomster-klassen frem sine vakre kreasjoner -og oppsatser som de har laget. Frisørene lager frisyrene til de som skal gå modell den dagen, og så har Interiør-klassen ansvaret for å rigge til scenen nede i gymsalen, med bakgrunn og musikk.

Jeg hadde jo planer om å gå med mine egne klær den dagen, men siden jeg hadde hatt et lite "uhell" ett par dager i forveien, og fått beskjed av legen om å ta det med ro, så lot jeg noen andre vise frem det jeg hadde laget i stedet.
Jeg skal lage mitt eget moteshow her hjemme i stedet, så kan dere få se noen bedre bilder av det jeg har laget. Litt senere en gang, hihi...

Jeg meldte meg som frivillig fotograf da, siden jeg allikevel skulle sitte i salen og se på. Så jeg forsøkte så godt jeg kunne, å forevige dette spektakulære showet. Men siden jeg ikke er en noe særlig erfaren "fotograf", så ble de bildene jeg tok, litt uklare. Noen av dem ihvertfall. Men dere får ihvertfall sett litt av greia da..

Blomsterpynt til en av guttene
Tyll-skjørt med masse blomster limt påDetaljer...
Pynt utenfor gymsalen
Bukett
En paraply med roser

Blomster-pikene


Tekstil-klassen (vg3)

Som dere ser, så var det mye fint å se på. Bare så synd jeg ikke fikk stilt inn kameraet på de rette innstillingene alltid. Særlig nede i gymsalen var det litt dårlig lys, så derfor har jeg ikke tatt med alle bildene fra showet...
Men men, jeg lærer mer for hver gang jeg bruker det!

2 kommentarer:

  1. Oj, så mye flott du har laget! Kjempeskjønt det tyllskjørt overstrødd med blomster!

    SvarSlett
    Svar
    1. Forutenom det tyllskjørtet som jeg var med på å lage, så er det nok dessverre ikke jeg som kan ta ære for å ha laget disse klærne. Jeg ser jo nå at det lett kan misforstås sånn som jeg skrev det, men det jeg har laget er ikke med på disse bildene. De tenkte jeg å vise senere, i et annet innlegg :)

      Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!