tirsdag 2. juli 2013

Foto-tur

De dagene vi er så heldige å få ha sånt et vær som nå, så må det jo selvfølgelig utnyttes til å fotografere litt! Det må jo nevnes, at disse ikke er tatt i dag, men for (hjelpes!) ett par uker siden, da jeg var beordret til å ha noen treningsfrie dageruker
Så siden jeg ikke er såå god på akkurat det å sitte stille en hel dag, så fikk jeg godkjent dette til nøds, som en rusletur. 

Så her kommer det et lite klippe bilder, tatt ikke langt i fra Hå Gamle Prestegard og Nærlandstranden- faktisk midt i mellom disse stedene (for de som er kjent i områdt). Enjoy!


2 kommentarer:

 1. Veldig fine bilder!! Jeg har ikke greid å holde meg oppdatert på alt og alle i ferien men jeg skal få lest innleggene dine - sakte men sikkert pløye gjennom dem. Jeg ser at det har skjedd saker og ting her - ønsker deg en fin sommer videre!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja det skjer fort saker og ting når en har ferie og plutselig har "all verdens med tid" til overs! For meg iallefall.
   Ikke alltid like lett å følge med da for andre som er på ferie. Men det skulle vel nesten bare mangle, for er du på ferie, da ER du på ferie. Og da er det vel meningen at man skal koble helt av, og ikke "føle" at man måå lese alt som står på internetten! ;)

   Ha en fin sommer du og!

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!