tirsdag 9. juli 2013

Sykkeltur og sjokolader som roper

I dag har jeg vært ute på sykkeltur! Nesten 4mil kom det på tilslutt, og dét er jeg veldig fornøyd med. Det er tross alt ikke hver dag jeg får syklet  langt! :)

Det startet med en tur som først var veldig kald...

 Jeg trodde jo at det skulle være litt varmere i luften, siden det tross alt viste 18grader på stokken utenfor vinduet mitt hjemme

Så jeg stilte i kort på oventil og nedentil. (Trenger jeg å si : brrrr....? )

Kartet fra turen viser at jeg syklet først nesten 15km langs sjøveien. Der traff jeg ikke mindre enn to speider-grupper som skulle ned/hadde vært ved sjøen, for å gjøre en-eller-annen-aktivitet som speidere gjør (som jeg ikke vet). Så søte de var, der det gikk langs med veien :)
Det er jo sånn "Landsleir" (?) for speidere fra mange ulike land nå i Stavanger denne uken. Så jeg antar at det var noe i regi av dét de var der for i dag.


Fortsatt litt kaldt ved 12km

Og fortsatt overskyet

 Men, det kommer seg litt etterhvert med varmen i kroppen

Men vi må videre; etter at jeg hadde svingt av fra Nordsjøveien, syklet jeg innover mot Klepp. Jeg visste at jeg hadde en sjokolade liggende nedi saltasken min, så den formelig "ropte" på meg, om at jeg måtte spise den etter passerte 2mil. Så, da måtte jeg jo stoppe og "lunsje" litt, før jeg kunne sykle videre. Hehe...

Perfekt stoppested for litt påfyll!

Denne var faktisk veldig god! Har aldri prøvd den før, men det frister til gjenkjøp!
Fra der jeg kom ut på riksveien igjen, syklet jeg tilbake mot Bryne igjen. Gjennom/opp på toppen av "Brynehaugen", innimellom diverse nye byggefelt på Eivindsholen (ganske mange fine hus som begynner å komme rundt forbi nå!)


Koselig bade( -eller fiske?) vann


Bryne i bakgrunnen

Tilbake mot Nærbø igjen via Rema på Håland, før jeg svingte av ved Njølstad (/Mauland) før jeg endelig kunne parkere sykkelen utenfor huset mitt.


Njølstad/Mauland

Mye steiner på gjordene her
En riktig så fin tur ble det, og jeg rakk det heldigvis før regnet som er meldt senere i dag, kommer. Ja, for ikke å glemme vinden, som og skal øke på utover kvelden :p

Tiden jeg brukte, inkl. stopp: 1t 58min
Lengden på turen: 39,25km

4 kommentarer:

 1. Bra økt!! Sjokolader som roper ja.... hehe.... de er det mange av ;-)

  SvarSlett
 2. Sjokolader som roper skal man ta på alvor synes jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp! Akkurat dét synes jeg óg! Så da måtte jeg jo ta litt ansvar, og spise den :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!