onsdag 24. juli 2013

Hilsen fra Alcudia

Hei!
Måtte bare innom en bitteliten tur her på bloggen for å si at jeg lever og har det bra. Strålende faktisk! Som jeg nevnte tidligere, så er jeg altså nå i varmere strøk, nærmere bestemt Alcudia.
Men her er internettet ikke av den aller raskest typen akkurat, så jeg tviler på at det blir så mye mer blogging fra min kant her, før jeg er hjemme igjen. Ikke har jeg tid til å sitte inne på pc´en heller, det er jo så mye å oppleve her! :)

Kan jo nevne at jeg til nå har jogget en tur langs Alcudia´s blåe strandpromenade, hver morgen før frokost. Sammen med Geir. Så jeg holder ihvertfall litt liv i pulsbeltet mitt! :)9 kommentarer:

 1. Ååå så herleg! Eg var i Alcudia i 2011 og deltok i IM 70.3 Mallorca, og synst det er såå fint der! Fin strand, og langgrunt i vatnet.
  Eg fekk veldig lyst til å ta nokre turar opp dei små toppane ein ser i vest, men det blei det ikkje tid til.
  Har dikkøn tenkt å leige syklar og ta ein sykkeltur?
  Det er så gode sykkelforhold der også.
  Åi nå lengtar eg litt dit, men den norske sommaren visar seg frå sin varme sida i Telemark, så eg ser heller fram til meir bilder frå deg npr du er tilbake.

  Kos deg masse i Alcudia!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er veldig fine treningsmuligheter her, så jeg kan godt skjønne hvorfor de har lagt IM til her nede. Hvor var det hen? Her på Alcudia, eller andre steder på øya?

   For å svare på spørsmålet ditt; ja vi har planer om å leie ett par (racer!)sykler, for å teste ut veiene her nede. Det blir nok ikke så veldig hardtrening akkurat, men vi har nå ihvertfall med både sykkelsko og hjelm, så litt må vi nok få syklet! :)
   Hadde egentlig lyst til å sykle mer, men siden vi tross alt er på familie-ferie, så blir det ikke så mye tid til overs etter at vi er ferdig med alt det andre vi må få med oss (mor, far og søsteren min er liksom "gjengangere" her nede i Alcudia). Så kanskje jeg rett og slett er nødt til å komme ttilbake for en egen "trene-ferie" ;)

   Kos deg videre med "Telemark-været" du, så kommer jeg med flere bilder etterhvert. Når jeg får norsk internett igjen! :)

   Slett
  2. Takk! Ser fram til fleire bilder :-)
   Jepp, Ironman var i Alcudia, svømming i bukta, sykling mot Pollencia (trur eg det heiter, mot vest) og løping på strandpromenaden :-)
   Ja treningsferie der hadde frista meg også :-) :-)

   Slett
 2. Kose dere masse i varmen:) ikke så værst her hjemme heller!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heh, nei det er visst ikke dét har jeg forstått! ... Typisk når vi endelig reiser til varmere strøk, så blir det like fint vær der hjemme :p
   Jaja, da får dere jo kost dere masse på Glamaten da, hvis du skal dit, i finværet :)

   Slett
 3. Ønsker deg en flott og aktiv ferie. Mallorca er et treningseldorado for mange idretter :-)

  SvarSlett
 4. Oooh det så deilig ut, da :) Kos dere!

  SvarSlett
 5. Alcudia er alltid en vinner! Kos deg masse!

  SvarSlett
 6. Takk, alle tre! Nå har jeg komt meg hjem til Norges land igjen, og sitter igjen med mange gode (varme og svette!) minner! ;D

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!