mandag 3. desember 2012

Utstyret iorden

På lørdagsmorgen gikk jeg tur i snø. Det var rett og slett så fint å se på, at jeg måtte ta noen bilder i snøværet, for å vise dere detOg da jeg skulle ut på løpetur på kvelden (viktig å utnytte de få vindstille dagene vi får utdelt nå), så måtte jeg rett og slett ty til det heavy greiene, nemlig brodder!
Eller, jeg er litt usikker på om det faktsik kan kalles for "brodder" da, effektivt var det iallefall! Jeg følte meg faktisk sikrere der jeg løp med broddene under skoene, enn hva jeg føler meg når jeg kjører med bil på vinterføre (med vinterdekk). Så dét kan trygt anbefales til dere som er redde for å løpe ute i snø eller på isen. Kjøp dere brodder! :)Turen rundt Rangen kan ses her, for de som ønsker å se kartet. En løype som jeg har løpt en del ganger før. Gj.puls på 151, gj.fart lå på 5:46min/km (...), og distansen kom til slutt på 8,79km.
Selv om jeg føler jeg generelt løper seinere nå enn før, så tror jeg at farten går automatisk ned når du løper i mørket, evt. med hodelykt. Jeg gjør ihvertfall det. Jeg mister liksom hele "oversikten", for jeg ser bare det neste 2-3 meterne fremfor meg.

I går (søndag) ble det først en tidlig bursdags-gåtur sammen med Geir (veldig koselig), pluss en styrkeøkt senere på dagen.
Bursdagsfrokost med julegeit og godt pålegg fikk jeg også. Det er så koselig å fylle året rett før jul, syns jeg! :)

Siden jeg brukte store deler av dagen min i går, på å hekle ferdig én hél lapp, i tillegg til litt andre skolepapir-arbeid, så ble det en veldig så (kjapp og) effektivstyrkeøkt i går.
Chins/dips, b.utfall/skuldepress, roing m/stang/sidehev, pushups -og planke i slynge, og leggpress(?) ble   utført i et forrykende tempo! Grunnet bittelitt stress (dårlig tid), for vi skulle på bursdagsmiddag ala. pinnekjøtt og kaker hos mor senere på dagen :)
Og pga det, så ble det heller ikke tent hverken 1.lyset i adventsstaken, eller sett Julekongen luke 2 i går. Så dét må vi gjøre i kveld :)

4 kommentarer:

 1. Det så koselig ut, jeg har også vært ute å jogget i snøen i dag :)

  Jeg sliter litt med kosthold og kropp for tiden og lurte på om du kunne tatt deg tid til å svare på dette enten på mail eller i kommentar feltet: ( har nemlig hatt spiseforstyrrelser, gått opp i vekt og så ned igjen , og er veldig usikker på meg selv akkuratt nå )
  Kan du skrive opp sånn ca hvordan du spiser på en dag ?
  Hvordan forholder du deg til godteri og usunne ting ? 1 gang i uken eller tar du litt når du har lyst på ?
  Og hvor store mengder er det når du først spiser ?
  Er det sånn at du kansje bare tar 4 snope ting og en hånd med chips eller pleier du å spise mer når det er noe ?
  Og spiser du ofte kanelboller og sånne ting ? Er det sånn at du kansje tar det og bare kutter ut lunsjen som består av feks brødskiver ?
  Spiser du alltid middag ?
  Og ca hvordan er porsjonen ? Fyller du på flere ganger ?
  Høyde ?

  (e-post maren_united@hotmail.no )

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maren :)
   Jeg skal skrive et eget svar til deg på mail, i løpet av de neste dagene :)

   Slett
 2. For et fint sted å gå tur da, link du er!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Ja, det er et veldig fint turområde her på Nærbø!

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!