fredag 7. desember 2012

7.desember

Nå blir det visst mange "oppsummerings" innlegg om treningen min. Syns liksom ikke det jeg gjør av trening, er så interessant at det krever et helt innlegg, om hver enkelt økt. Så da blir det litt sånn oppsamling av de siste dagers treningsøkterer.

Kan jo starte med onsdag som var, altså 5.desember.
Da hadde jeg restitusjonsdag, og på samme måte som jeg "restituerte" sist onsdag, så ble restitueringen gjort sammen med ham jeg er gift med. Vi løp en rolig tur. Bra for ham (så han fikk komt seg ut på joggetur igjen), og bra for meg (som fikk vært sammen med ham på turen, og jogget i et rolig tempo). VinnVinn.
Turen som var 5,66km lang, endte på 44min. Gjennomsnittstempoet var 7:47min/km, og gj.snitts pulsen min var på 129. Makspuls 150, så som sagt, det var en rolig tur.

I går (torsdag 6.desember) løp jeg også tur, denne gang fra A til Å. Eller kanskje det er mer A til B?
Nei, faktisk så er det mer; fra Nærbø til Kåsen.
Turen, som var 11,31km lang, brukte jeg litt over timen på. I snø (ihvertfall enkelte partier) og mørke. På sånne turer som dette, så er det neimen ikke lett å vite om jeg skal løpe med eller uten brodder på skoene.

Jeg løp med, men det var jo en lang strekning uten snø på veien. Så det var jo en liten utfordring da, å løpe på asfalt med brodder... Men men, det gikk (løp) seg til, det óg.
Gj.puls: 158, gj.fart: 5:39min/km. Treningsresultat 06.12.2012.

I dag (eller kanskje mer i går), var jeg såpass sliten i bein og kropp (og hode), at jeg bestemte meg for at jeg ikke-i-det-hele-tatt skulle trene bein på styrkeøkten i dag. Planla å ha hovedfokus på overkropp, og da spesielt skuldre og armer, siden de ofte blir litt nedprioritert på treningen. Pluss at jeg føler at skuldrene har blitt noe mindre i det siste(...).

Så, 7.desember:
-Roing m/stang & skulderpress m/hantler
-Skrå benkpress m/hantler & dips, mellom to benker
-Enarms hantelroing & sidehev
-Face-pulls & franskpress på benk
-Omvendt pec & bicepscurl m/ezstang2 kommentarer:

 1. Eg kjenner meg litt igjen i dette, at det er "lite" å blogge om fordi ein trener lite.
  Men det er jo også fint å blogge litt, synst eg, om det vesle ein gjer.

  Ja, ettersom eg datt så veldig på isen i skogen for nokre dagar sidar, kjøpte eg meg enda eit par broddar sidan løpebroddane mine enno ikkje var pakka ut etter flyttinga.
  Eg har brodder med små piggar, så nå lurar eg på korleis broddane dine fungerar, med slike spiralar.
  Er du fornøydd?
  Toler dei strekningar på asfalt utan å bli flate?

  Ha fortsatt god og sklisikker trening! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ehe, dét tenkte jeg ikke på i det hele tatt da jeg løp på bar asfalt med dem(!). Heldigvis når jeg nå ser på dem, så ser det ikke ut som om de har tatt noe skade av det.
   Ja, brodder er jo helt genialt å løpe med når været er som det er nå for tiden! ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!