onsdag 19. desember 2012

13km en helt vanlig onsdag


På mandag hadde jeg god gammeldags gymtime igjen på skolen, så jeg hadde ikke helt bestemt meg for om jeg skulle gå for enda en treningstime igjen, på kvelden. Men tilslutt så ble jeg enig med meg selv om at det tross alt ikke er særlig ”trening´ete” å spille volleyball. Du blir liksom ikke særlig andpusten av dét, i hvert fall ikke jeg. Så da ble det til at jeg tok med meg spinningskoene og dro til Bryne.
Der syklet jeg i 50 min, med en gj.puls på 146. Ikke særlig anstrengende med andre ord. Eller, kanskje litt. Maks puls på 175.

I går, tirsdag, var det styrke som stod på treningsagendaen igjen, med mor;
-Markløft & skulderpress m/stang
-Roing m/ez-stang & ”pullback”
-Sidehev & omvendt pecs
-Pushups i slynge
-Rollouts m/abwheel & legghev på stepkasse

I dag ble det en aldri så liten (eller, lang) løpetur, faktisk. Fra Nærbø til Kåsen (svoger´s hus), en tur på godt 13km(eller, 13,17km for å være helt nøyaktig), og det brukte jeg 1t og 13min på.
Gj.puls på 165, maks puls på 182.
Gj.farten lå på 5:33min/km.

I starten av turen tenkte jeg at jeg egentlig var litt sliten. Men, da jeg kjente enda bedre etter, på hvordan løpssteget var, så kjente jeg at jeg egentlig ikke var så sliten allikevel! Så da gikk turen veldig lett, når jeg bare fikk tenkt meg litt om! J
Etter en stund var jeg i grunnen ikke med og løp heller, for jeg gikk inn i mine egne (designer)tanker, og om hvordan jeg vil designe en genser (etter jul)som jeg skal strikke selv. Så da var turen ”plutselig” over før jeg visste ordet av det!

2 kommentarer:

  1. Såg deg faktisk langs riksveien:) Kjempebra med 13 km og du holdt bra fart.

    SvarSlett
  2. Gjorde du? Så kult at jeg var "gjenkjennelig" da! ;)
    Følte ikke egentlig selv at jeg hadde "bra fart", som i tempo. Men akkurat i går følte jeg ihvertfall at jeg hadde god "driv" i stegene, så det var en bra økt for min del :)

    Kanskje vi skulle tatt en løpetur sammen en dag?

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!