mandag 10. desember 2012

Trening uke.49


Hvis du nesten ikke klarer å gå, for du skjelver sånn i beina etter en treningsøkt, da er det vel et tegn på at du har gjort det riktig?
Og når du begynner å kjenne det i rumpa to dager etterpå?
Eller er det kanskje mer det at en ikke har trent så ”tung” styrke på beina de siste ukene (månedene?), at det ikke er mer som skal til for å bli litt støl?

Uansett, på lørdag måtte jeg trene alternativt. Ankelen begynte å gi seg til kjenne igjen etter et langt avbrekk, og siden vi skulle ha den beryktede Beep-testen på mandag (i dag) på skolen, hvor det faktisk kreves at vi løper, så måtte jeg la føttene hvile til i dag.
Jeg hadde trent styrke på overkroppen på fredag, så det eneste som ”gjensto” da var jo bein. Så derfor ble det bein-trening på meg på fredag.

-Dype knebøy
-Bulgarsk utfall
-Strake markløft
-Leggpress
-Benpress (etter denne klarte jeg nesten ikke å gå!...)

Eneste som var litt ”bekymrende” (som jeg ikke tenkte på før i etterkant), var ikke det faktum at jeg kunne bli støl på søndagen. Dét gjorde jo ikke noe, for da hadde jeg liksom litt tid på å restituere meg (les: få bort en eventuell gangsperr). Men det jeg derimot ikke tenkte på, var jo at det sies at jo bedre form du er i, jo lengre går det før du merker noe til gangsperren.
Vel, du kan jo si det sånn; i dag kjenner jeg det i rumpa.

Så, etter en laang dag med brodering (og kun det i hele går), gjorde det godt med en liten spinning-økt på Sport4You.
Jeg tenkte at siden jeg skulle igjennom en såpass seriøs utfordring dagen etterpå, så skulle jeg bare sykle litt etter ”innfall”. Bare sånn at jeg skulle ha fått opp pulsen litt på treninga. (Eller, er det forresten sånn jeg alltid trener, kanskje?)
Dere kan se pulskurven her: Treningsresultat 09.12


Så i tillegg til disse to øktene i denne ”2.søndag i advents-helgen”, har jeg også gått to morgen-turer før (jule)frokostene. Ganske deilig å være ute og gå, før alle andre våkner til liv J
Og dere, én ting til; Broddene mine må være dét lureste og smarteste kjøpet som er blitt gjort av meg denne ”vinter-sessongen”. Helt utrolig hvor mange ganger jeg har hatt bruk for dem de siste ukene altså! Just sayin`...
 • Mandag: Kilometer-intervaller på mølla, 10,5km
 • Tirsdag: Styrke med mor
 • Onsdag: Rolig løpetur med Geir, 5,66km
 • Torsdag: Løpetur fra Nærbø til Kåsen, 11,3km
 • Fredag: Styrke på overkropp
 • Lørdag: Styrke på bein
 • Søndag: Spinning, 51min

4 kommentarer:

 1. Ser jo ut som en bra uke med trening det! Satser på like bra denne uken?? Ha en super dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er veldig fornøyd med forrige ukes egen-innsats :) Og selvfølgelig går vi for en like bra uke denne uken. Kan jo ikke ta juleferie fra trening, nå som det er siste innspurt før nyåret starter! ;)

   Slett
 2. Tøff beintreing der, Guro! Så god du er!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det samme Vibeke!
   Så gøy at du har begynt å blogge om treningen din igjen! :D

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!