lørdag 29. juni 2013

Vandring i Egersunds koselige gater

Heihei, og riktig god lørdag! 
Jeg skulle til å begynne dagens innlegg med å skrive en beklagelse til de av dere som synes det kanskje blir litt for mye "bilder" her på bloggen min. Altså sånne bilder som er litt utenom det jeg vanligvis har pleid å legge ut. Sånne som ikke er treningsrelatert. 
Men så kom jeg på at nei, dette er jo faktisk min blogg, hvor jeg kan legge ut akkurat det jeg har lyst til å dele med dere. Så får heller de som ikke liker det, eller syns det blir for dumt (eller teit?), bare lese andres blogger i stedet. 
For jeg har lyst til å bli flinkere til å ta bilder, og da må jeg jo nesten ha et sted å vise dem frem også. Til og med de som ikke er såkalte "foto-bilder", men bare vanlige "hverdagsliv-bilder". Simpelten fordi jeg liker å ta bilde av fine ting! 

Så derfor får dere nå et knippe bilder fra da jeg var i Egersund (-By, faktisk) tidligere i uken, med mor og Mina. Vi trodde det skulle være "Egersund-dagene" da vi dro nedover, men det var visst ikke før i neste uke..)

Sjokolade, på hyllene i en kafé

Ekslusiv, engelsk te 
Mmmm, mye godt i disken!...
En brønn i bak-hagen på kaféen
Kult?
Jordbææær!
Kaffe må man haSjokolade i alle slags former og fassonger

Litt uskarpt, men dere ser nok hva det skal forestille ?

Søte høner i en butikk
Hihi!...Det er jo faktisk ganske mange fine hus i Egersund


Kirken i sentrum

Lunsj; rekesalat i Reke-byen!
Vi var også en tur innom Fayance-museet;
Så til slutt vil jeg bare ønske de av dere som fortsatt henger med i svingene, en riktig så fin lørdagskveld.
Jeg skal nå avgårde på spinning, alene denne gang.. Kan jo fort bli kjedelig merker jeg, men må man så må man Strengt tatt så må jeg vel ikke, men jeg vil. Tror jeg..

God helg!

4 kommentarer:

 1. For en utrolig flott plass! Og mange fristelser:) Så koselig med en slik tur da!
  Håper det gikk bra på spinninga!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var en koselig tur, og jeg blir faktisk like overrasket selv jeg, hver gang jeg kommer dit og kommer på hvor fint det faktisk er der! Det blir liksom så sjelden vi reiser "den veien" (sørover), så de få gangene vi reiser er det jo faktisk en veldig koselig liten by :)
   Spinningen gikk veldig fint. Faktisk over all forventning! :D

   Slett
 2. Det er jo som du skriver DIN blogg, Guro, og den må jo fortelle DIN historie.Selv liker jeg best blogger som handler om "litt av hvert" (skrevet av jordnære jenetr/damer), er personlig også veldig glad i BILDER, de forteller jo gjerne sin egen historie. Om kafeen du besøkte her, for eksempel. DER skulle jeg gjerne ha vært, helt etter min smak.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er vel dét jeg óg har innsett nå, Line. At det er min blogg, og da er det jo meg selv som velger hva som skal være på den! :)
   Og som du sier, så er det vel også slik med de fleste (/mange); at de liker blogger som skriver om litt varierte temaer. Ikke bare typiske "i dag har jeg spist dét, trent dét, og her er en oppskrift på en supersunn matoppskrift som du bare måå prøve!" (...)

   Hihi, ja DEN kaféen var det myye farlig godt i! Kjente at jeg måtte svelge en ekstra gang da jeg var der,jah! ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!