tirsdag 25. juni 2013

Nytt perspektiv på livet

Det positive med at jeg fikk såkalt "treningsforbud" tror jeg må være at jeg nå er nødt til å finne på andre ting på fritiden (som det forøvrig er mer enn nok av nå, siden jeg har sommerferie!). F.eks være mer sammen med de nærmeste. Dét tror jeg det er flere rundt meg som også setter pris på, at jeg ikke alltid må gå på trening. Kvalitetstid liksom.. Med mor f.eks. Her var vi på Grødalandstunet på søndag, for å smake på det som heter Syrebrød. En måte å lage brød på, som ble brukt i gamle dager. Både fordi det var mer sparsomt mtp. ingrediensene (potet og kulturmelk bl.a), men også fordi det kunne ligge lenger før det ble bakt, etter at det var bakt, i tillegg til at de også fikk mye mer brød utav én deig.
Vi fikk smaksprøver både av brødet, men også av nykinna smør.


Vi var også på Fotlandsfossen, Hå gml. Prestegard og Mingar&Walker Glassblåseri.

Eller så har jeg også "tatt opp igjen" en annen gammel hobby; fotografering. Jeg drev og tok litt bilder for ett, eller var det to år, siden. Men så har det liksom ikke blitt så mye av den slags, nettopp pga. at treningen har tatt opp for mye av min tid.

Sankthans aftenen hjemme hos mor og far
 Ser jo at jeg *kremt* trenger litt en del mer trening i akkurat det å være fotograf, da..

Dét er vel forsåvidt også noe jeg har fått ut av "hendelsen". Jeg har endelig klart, tror jeg, å få et litt annet perspektiv på livet mitt antagelig etter at jeg slo hodet!... Om at alt ikke nødvendigvis trenger å dreie seg om trening, sunn mat og det at jeg alltid måtte leve sånn ekstremt. Det er hverken nødvendig eller fornuftig, å skulle leve på den måten lettere sagt enn gjort da, men...
Det er jo selvfølgelig mye lettere bare å si det, eller å tenke det, enn å gjøre det i praksis. Men jeg har ihvertfall skjønt det nå, og så få det å leve det ut i praksis komme litt sånn etterhvert tror jeg.

Men jeg har begynt da, både å finne på andre ting og tenke på å spise litt annerledes. Det er bare ikke så lett å vite hva jeg skal spise lenger. Hva er "normalt" liksom? I don´t know... Jeg har jo bare spist såkalt "sunne matvarer" de siste... årene, så nå vet jeg ikke hva jeg skal spise. Heh...

Helt til slutt må jeg bare logge "ulykkes-uken" også, bare for å ha den lagret her inne :)


Trening uke. 25
Mandag: morgentur + løpetur på kvelden-5,48km
Tirsdag: rulleskøytetur
Onsdag: fri
Torsdag: (foto)tur m/Geir
Fredag: lett lett styrke m/mor
Lørdag: morgentur + lett spinningtime 45min m/mor
Søndag: morgentur + lett styrketrening

6 kommentarer:

 1. Godt å høre at du er på beina igjen!
  Er sikker på at du får masse glede av andre aktiviteter i sommer :)
  Og du er flink til å ta bilder! bare så det er sagt!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Janne. Det var koselig å høre at du likte bildene mine :)
   Og ja, sommeren er vel antagelig den beste tiden på året også til å finne på masse annet "aktivitets-gøy"! :D

   Slett
 2. Det er jo først kjedeleg med treningsavbrekk, men må man, så må man.
  I fjor så fekk eg meg jo ein tvangspause og gjekk på krykker ein månad, og då var det plutseleg masse tid der eg kunne finne på heilt andre ting (sjølv om det var vanskeleg å koma seg nokon stad).

  Gjer det beste ut av det, men det ser eg jo at du gjer.
  Og du må for all del fotografere og legge ut masse bilder, og ikkje vera så kritisk mot deg sjølv, eg synst at bildene dine er fine -
  men det er jo berre å prøve seg fram og slå seg laus.

  Er spent framover på kva du finn på :)

  Fortsatt god bedring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja jeg er nok så spent jeg også, kan du si. På hva jeg nå kommer til å finne på av "alternativ trening"! ;p
   Og så var det jo gøy at du óg likte bildene mine. Så er det ihvertfall to av dere som kan klare å lese bloggen min videre, til tross for at det ikke bare er trening jeg skriver om lenger ;)

   Slett
 3. Fortsatt god bedring og nyt alt det andre morsomme du kan gjøre. Trening er ikke alt i livet:)
  God sommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Tone. Og nei, du har selvfølgelig helt rett i det; trening er ikke alt. Det er bare jeg som har "missforstått" litt på dette stadiet ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!