mandag 9. mars 2015

Trening uke.10

Det ble ikke så veldig vår-vær her i Fredrikstad i helgen som jeg hadde håpet akkurat. Men, jeg fikk besøkt Oslo en tur på lørdag og der var der litt mer vårlig i været! Jeg fikk samtidig endelig tatt turen innom den ny-oppussede Østbanehallen på OsloS, og dét var gøy! Masse spennende butikker og spisesteder som jeg har planer om å utforske etterhvert.
Og grunnen til at vi var i Oslo på lørdag? Vi kjøpte oss nemlig hvert vårt nye par med (ordentlige) ski! Så nå er det bare å vente på mer snø, evt. vente tålmodig på neste års sessong! :)


Men tilbake til ukens treningsoppdatering:

Mandag: treningsfri
Tirsdag: rolig jogg på mølla 30min
Onsdag: rolig jogg på mølla 30min
Torsdag: treningsfri (gåtur m/noen fra klassen)
Fredag: rulleski 6,89km (4 x 1,66km +)
Lørdag: styrketrening
Søndag: spinning 45min

Det ble trent rolig hele denne uken, for å la kroppen min venne seg til litt fysisk aktivitet igjen og for å sørge for at jeg var helt frisk før jeg presser den for mye etter sykdom:

-To rolige turer på mølla på tirsdag og onsdag. Gud så hardt det var (for lungene) den første joggeturen jeg hadde på tirsdagen altså...!
-I mangel på snø her i Fredrikstad fant jeg frem rulleskiene fra boden på fredagen, og rullet noen runder rett utenfor leiligheten her. Det gikk egentlig helt fint å gå i gatene, siden det var såpass sent på dagen så var det ikke så mange bilene ute (ja, jeg hadde refleks). 
-Styrketrening på lørdagen, og spinning på søndagen. 
Endelig føler jeg at kroppen begynner å vende tilbake til sin gode gamle form igjen. Herlig! :)

Asfalt-føre

Satser på at denne uken bare blir bedre enn forrige uke, ihvertfall mtp. form-stigning! :)

2 kommentarer:

  1. Tenker det var litt godt å komme igang med treningen igjen :) Tenker jeg blir fast inventar på Østbanehallen på dager med kraftig regn til våren og sommeren. Surfer forbi Oslo S hver dag til og fra jobb. Endelig en rolig oase midt i det hektiske (om ikke på lørdager, da har det begynt å samle seg mye folk der...). Gleder meg og til å utforske mere der! Line

    SvarSlett
  2. Kan tenke meg det er deilig å gå gjennom der på en vanlig hverdag ja :)
    Du skal se at akkurat dét kan jeg også om et halvt års tid (hihi...)

    Ja, det var herlig å få bruke kroppen litt igjen! Selv om det egentlig føltes mer pes enn noe annet de første gangene da ;)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!