onsdag 18. mars 2015

Nytt og oksidert

Jeg syns at jeg har blitt litt flinkere den siste tiden til å tørre og prøve ut nye ting. Vanligvis så pleier jeg bare å tenke at "sånn kunne jeg kanskje prøvd å lage" eller "det kunne sikkert blitt fint", og så blir det bare med det; tanken. Men jeg har fått sparket meg selv litt mer i rumpa nå og faktisk utrettet litt mer i hobbyverdenen min. 
Bla. så har jeg endelig turt å oksidere noe på egenhånd, som disse øredobbene under her. Jeg syns egentlig at de ble litt kule, jeg :)Og så har jeg tenkt lenge på at jeg har hatt lyst til å lage meg et smykke av rosen som jeg tidligere har laget armbånd av, både én enkel rose men også et smykke bestående av tre stk roser på ett (skikkelig vågalt av meg, hihi...)


Ja, og så må jeg jo samtidig passe på å skryte litt av at jeg har fått solgt noen "påskepakker" i det siste.
Nå som det nærmer seg påske så er det noen der ute som har tenkt at de skulle hatt noe som var litt mer "påskete", og dét er jo jeg veldig glad for! :)


Påske-farger gjør meg glad! :)Nå må jeg bare fortsette å være "flink og vågal", så skal du se at det snart kommer noe mer nytt innen smykke-fronten fra meg ;)

2 kommentarer:

  1. Flotte smykker du lager, og herlige påskefarger på kluter og brikker!

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!