mandag 30. mars 2015

Trening uke.13

Mandag: treningsfri
Tirsdag: intervall - 10min oppv. 4x4min bakke(5-6-7-8%), 5min nedjogg
Onsdag: sykling 60min
Torsdag: treningsfri
Fredag: intervall - 10min oppv. 4x4min fart, 5min nedjogg
Lørdag: styrketrening
Søndag: formiddagstur + sykling 45min m/Geir

Denne uken har vært stort sett lik de siste ukene med trening, bortsett fra at jeg har hatt to intervall-turer på mølla; en med bakke og en med fart. Fordi jeg har planer om å bli litt raskere og "spenstigere" i steget (hvis det finnes en mulighet for meg til å klare dét...), og kanskje til og med klare å løpe litt lengre turer etterhvert også. Så etter tips fra Line, så har jeg derfor tenkt å prøve ut litt av dette - både bakker og fart.

Kanskje jeg til og med våger meg på et motbakkeløp Oslos Bratteste til høsten??

Styrkeøkten ble utført med tanke på å bli en bedre og sterkere løper.

Sykkeløktene prøver jeg å trene mtp. å klargjøre meg til utesessongen startet. Når enn dét måtte bli da...

4 kommentarer:

 1. Klapp klapp - bra uke! Oslos bratteste kan du fint bli med på - det er et morsomt arrangement som du helt klart vil like (les: alle har et elsk-hat forhold til OB) :-) Bra treningsuke! God påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, jeg er fornøyd med det som ble trent i forrige uke ja. Selv om jeg kunne ønske meg noe mer "lengde" på løpeturene også. Men det kommer nok etterhvert det óg; lengre turer ute ;)

   Ja det er det jeg er redd for; elsk-hat forholdet. Men da mest den siste delen; hat!... :)
   Huff, ja nei, jeg må tenke litt mer på det. Men sånt sett så er det ikke så mye å gruble over heller, skal jeg være med så er det jo bare å kjøre på!

   Slett
 2. Huff, jeg er selv helt ute å kjøre mht bakkeintervaller nå, det krever jo mye mental styrke å få gjennomført de.Det skal du virkelig ha at du faktisk gjennomfører! Har du meldt deg på noen løp for 2015 nå? Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, jo takk. Det er vel kanskje mer sånn: av og til skjer det og av og til skjer det IKKE - at jeg utfører disse intervallene. Men så er jeg desto mer fornøyd de gangene det faktisk skjer! ;)

   Men du da, som har trent SÅ mye den siste tiden! Kanskje du ikke har trent så mye bakkeintervaller, men du verden som du driver og farter rundt på sykkelen og opp alle mulige slags bakker i Oslo-område! :)

   Nei, jeg har enda ikke meldt meg på noen løp i år. Jeg er litt ubesluttsom... Men jeg tror nok ikke det blir Eco-trail i år, kanskje neste år. Og så fant jeg nettopp ut at det skal være et 10km løp på Hvaler i juni som virket veldig interessant, kanskje dét hadde vært noe for meg :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!