mandag 2. mars 2015

Trening uke.9

Dette tror jeg må være den uken hvor jeg har trent minst på så lenge jeg kan huske! Men så har det også en veldig god forklaring på det da, og den forklaringen er "en slags" lungebetennelse, som legen kalte det.
Det som vanligvis pleier å være en "surklete lyd" i lungene ved en vanlig lungebetennelse, så hadde jeg det han kalte for "blærete lyder". Blærete, hva er det for slags lyd liksom?? Ikke ante jeg at lunger kunne lage en blærete lyder heller?

Jaja, det får bli en kort oppsummering av treningsuken denne gangen, og så håper jeg at neste uke kan bli en litt mer innholdsrik enn hva denne var! :)

Mandag: treningsfri (syk)
Tirsdag: treningsfri (syk)
Onsdag: treningsfri (syk)
Torsdag: treningsfri (syk)
Fredag: treningsfri (syk)
Lørdag: styrketrening
Søndag: spinning 45min

Etter å ha tatt det helt rolig de fem første dagene i forrige uke, og fått en medisin som begynte å virke på torsdagen, så kunne jeg endelig ta en rolig treningsøkt på Fresh på lørdagen.
Dette har virkelig vært en prøvelse for mitt ytre og indre sinn! Men jeg fikk da ihvertfall trent både på lørdagen og søndagen, så jeg kan vel ikke egentlig klage så mye.

2 kommentarer:

 1. Hm ja dette var interessant - "blærete" lyd liksom?

  Men uansett så var det godt å høyre at du er blitt bedre - ja det er pussig dette, når ein trenar jamnt og støtt gjennom åra, og så plutsleg dukkar det opp ein skade eller sjukdom som varar i fleire dagar - og det blir faktisk INGEN trening - det er litt merkeleg det der.
  Det hugsar eg også frå tidlegare, då eg løp veldig mykje og sjeldan var sjuk eller skada - første gong eg ikkje hadde løpt fem dagar på rad, DET var nesten ein sensasjon det!

  Men som vanleg trur eg at kroppen ikkje tek skade av dette, sjukdom kjem og går, og det er godt at du lytta til kroppen, for om det er ein ting ein ikkje skal spøke med når ein trenar, så er det luftveiene. Alt anna trur eg får seg kanskje ein trøkk, men kjem seg - luftveiene er for viktige og samtidig sårbare for å sette dei på spill.

  Nei ikkje synst heller ikkje du kan klage så mykje ;)
  Eit lite avbrekk og så er du i gang igjen, det er jo veldig bra dette!

  Fortsatt god bedring, og at desse lungegreiene held seg unna resten av året! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Imke, så hyggelig å høre fra deg igjen. Det er alltid så koselig :)

   Takk for det, og ja jeg skal gjøre mitt beste i og ikke klage (så mye). Men det er jo som du sier, at når jeg ikke "er vant med" å være sånn syk, så er det jo også uvant at jeg ikke kan trene. For ja, det med tette lunger er neimen ikke mye man kan få gjort noe med dessverre... Bare vente tålmodig på at det skal bli bedre.

   Jeg tenkte faktisk på akkurat det; alt annet kan jeg jo faktisk trene alternativt for, hvis jeg har andre plager. Men med lungene er det ikke så lett å gjøre det med.

   Men igjen, heldigvis så er ikke dette noe så skjer så veldig ofte med meg, så jeg skal ikke klage mer :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!