mandag 9. juni 2014

Uke.23

Så var det mandag igjen selv om det fortsatt er pinsehelg. Og som vanlig på mandager, så kommer det en liten oppdatering på min forrige ukes treningsøkter


Mandag: sykkeltur m/Geir (på raceren!) 28,65km
Tirsdag: styrketrening m/mor
Onsdag: sykkeltur m/mor (Wiig) 22,33km + ”Onsdagstempo” (Sandtangen) 5km
Torsdag: treningsfri (kveldstur m/Geir)
Fredag: rulleskitur (m/mor på sykkel, riksveien) 7,92km
Lørdag: sykkeltur på ”Lille grå” m/Geir (Varhaug, Kongeveien) 21,15km

Søndag: løpetur (Nærbø) 8km

Mandagen fikk jeg endelig syklet meg en god tur på raceren. Eller "Trek´en" kan vi kanskje kalle den for. Jeg ville egentlig kalt den for "den lille" sykkelen, men ifølge Geir så er visst Nakamuraen mindre i størrelse, så derfor får den (nakamuraen) bli "lille grå", så kan raceren få navnet "Trek´en" 


På tirsdagen var det så mye vind, at det passet perfekt med en ny stykeøkt innendørs. Avsluttet timen med litt hoppetau, for jeg har fått det for meg at å hoppe tau kanskje kan være bra trening for beina/leggene (?)

På onsdag var det så fint vær, at jeg fikk lokket med meg mor på en litt lengre sykkeltur til Wiig. Kun i rolig tempo, for på kvelden var det tid for nok en runde med Onsdagstempo i Sandtangen. 
Merkelig nok så klarte jeg å slå min egen tid den kvelden, selv om jeg var litt trøtt i kroppen etter sykkelturen...


På torsdagen var jeg fortsatt sliten, så derfor planla jeg en treningsfri dag. Med unntak av en liten gåtur sammen med Geir på kvelden. Tror det var lurt å ha fri fra treningen den dagen...

På fredagen fikk jeg med meg mor på sykkelen sin mens jeg gikk en tur på rulleskiene mine. Det var forholdsvis lite vind den dagen, så derfor passet det bra med en liten stakeøkt :)

Lørdagen syklet vi tur, jeg og Geir. Denne gangen gikk turen til Varhaug og så hjemover igjen langs med kongeveien 


Avsluttet treningsuken i går med en løpeøkt hjemme på Nærbø. Da jeg hadde løpt rundt det som føles som "utenfor og rundt hele Nærbø", hadde jeg bare fått nesten 6km på klokka. Siden jeg hadde planlagt på forhånd at jeg iallefall ville løpe 8, så måtte jeg derfor forlenge turen med en liten ekstra runde. 
Det var sol og varmt i går da jeg løp, så da jeg kom hjem var jeg gjennomvåt av svette. Med andre ord en veldig god økt! :)


Håper dere alle har hatt en fin pinsehelg, og at vi kan fortsette med dette gode været lenge fremover også. Så vi får vært mye ute! :)

3 kommentarer:

 1. Ååå nå har eg forklaringa på at du løp så rask på onsdagstempoen den dagen: du hadde vore ute og sykla først den dagen, og er innerst inne ein liten triatlonspire!
  Jepp, det er nok grunnen.
  Det er berre å sette i gang med å svømme, så er du klar til ein sprinttriatlon på null komma niks ;)

  Store og små sykler...terrengsyklane mine er veldig høge i forhold til både racer og temposykkelen. Eg synst terrengsykkeln din ser også større ut enn Trek'en, men når deg gjeld hjuldiameter, så har mannen din rett: da er terrengsykkelen mindre.
  Så det er jo smak og behag.

  Jepp, å hoppe tau har eg i alle fall funne ut er glimrande "løpetrening". Spesielt for leggmusklane. Effektivt!

  SvarSlett
  Svar

  1. Huff, jeg er redd jeg hadde vært sistemann opp av det vannet i såfall. Men, du skal aldri si aldri. Før jeg vet ordet av det, så har jeg vel begynt med dette jeg også! ;p

   Ja, jeg tror det er hjulstørrelsen han mener når han sier at raceren er større. Men jeg kommer nok alltid til å se på "lille grå" som babyen min, det er jo tross alt "min første" :)

   Jeg tenkte også at hoppetau bare var bra for løpingen sin del, så da fortsetter jeg med det da. Siden du syns det er smart, du óg!

   Slett
  2. Du får i så fall trøste deg med at dei som sist opp av vatnet havnar sjeldan på siste plass i konkurransen, og dei første vinn nesten aldri i ein triatlon ;)

   Å hoppe tau er bra, synst eg, men eg blir alltid ganske støl i leggane av det. I alle fall dei gongene eg held ut lengre enn 4-5min...

   Ja, den første sykkelen er jo alltid litt spesiell.
   Min første terrengsykkel (Hardrocx'en) kjem eg nok aldri til å selge (sjølv om den er 12år nå), den er litt "babyen" min den også :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!