søndag 15. juni 2014

Supportere for én av Team G

I går (14.juni) var dagen da Nordsjørittet gikk av stabelen. Mens den ene delen av "Team G" (Geir) skulle delta i det 9mil lange rittet, så skulle de to andre i teamet (Guro og Gry) være heiagjeng.Geir startet kl. 09.10 i Egersund Sentrum, og det var en aldeles strålende dag å sykle tur på. Med sol, varme og lite vind skulle han få en fantastisk fin tur nordover til Sandnes.


Startområde i EgersundVi forsøkte å stå litt flere steder underveis i løypa for å heie, men det er ikke alltid så lett å vite nøyaktig hvor vi bør stå til enhver tid. Både mtp. tiden han kom til å bruke, men også fordi det ikke var alle stedene som var like egnet for bil og mennesker å "rekke over", før vi måtte videre til neste sted å stå.
Vi hadde uansett bestemt oss for at vi skulle stå ved hengebroa på Hå Gamle. Der skjer det som regel så mye spennende (bl.a hjul som setter seg fast osv). Så vi kom oss ihvertfall dit, og med god tid før Geir kom, så fikk vi tid til å se litt på alle som kom før han over broen, hihi...Mye som skjedde her mens vi ventet på at Geir skulle komme Her kommer Geir helt bakerst i rekken
Med IKM-drakten på

Siste stoppen vi hadde var ved FossEikeland, ca 2mil i fra mål. Mor hadde med flagg for å heie, så hun rigget seg til med disse flaggene "litt overalt"...
"Ja, sånn kan de stå"

Så kom Geir susende forbi...


Og kom i mål (før vi rakk å parkere bilen) i Sandnes på tida 3:52. 


Geir slo sin egen pers fra forrige gang med over 40min, så han var virkelig i form denne dagen!


7 kommentarer:

 1. Gratulerer med pers til Geir. Ikke rart det, med den heiagjengen;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja det var nok ene og alene pga. oss som heiet, som førte til den persen! ;)

   Slett
 2. Men du da Guro? Hvorfor syklet ikke du??

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde ikke fått tak i noe startnummer dette året, så derfor ble det heller Geir (som får plass gjennom jobben sin) som syklet i år, og jeg ble "støttekontakt" dette året.
   Kanskje jeg blir med igjen til neste år jeg da? :)

   (tror foressten jeg HØRTE deg på Hå gml ;p )

   Slett
 3. Fikk med meg noen glimt av rittet på tv-en her om dagen, reportasjen var dessverre negativt vinkla, altfor mange melder seg på men stiller ikke til start.

  Du, Guro, jeg får ikke kommentert på blogpot fra det nye nettbrettet mitt (er på jobben nå). Skjønner ikke hvorfor. Du får ha en god sommer om jeg ikke skriver her igjen før til høsten! (drar kun rundt med nettbrettet i sommer)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo et flott ritt, og den dagen var jo været helt på syklistenes side, så jeg skjønner ikke helt hvorfor det var så mange som ikke stilte til start... Men sånn har det (tror jeg) dessverre vært de fleste gangene som rittet har vært. Hadde de meldt avbud litt før dagen, så kunne jo andre fått muligheten til å sykle heller. (Men jeg mener ikke å klage altså, JEG er bare positiv til NSR)

   Hmm, det var rart at du ikke får kommentere fra nettbrettet ditt. Er det bare på min blogg det gjelder for tror du, eller er det sånn for alle blogger som har blogspot?
   Kanskje jeg skal teste det ut fra mannens nettbrett selv, og se om jeg får det til. Ellers må jeg nok finne frem mine ikke-eksisterende datakunnskaper, og finne ut av hva som er feil...

   Tusen takk, ha en kjempefin sommer du og! Regner med du kanskje gir litt lyd fra deg, og bilder fra alle stedene du drar på i løpet av ferien ;D

   Slett
 4. Hei igjen. Det gikk å kommentere fra mitt forrige Samsung nettbrett, men ikke fra det nye. Har ikke prøvd å kommentere i andre blogspot-blogger med det ennå. Er på andre maskiner innimellom i sommer så prøver å lese bloggen din derfra!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!