tirsdag 3. juni 2014

Første tur på Trek´en

Skal jeg fortelle dere om noe jeg gjorde i går?


Noen som kan gjette det?


Stemmer det, Sherlock, jeg syklet tur på Trek´en i går! Wohoo! :D


Heldigvis så er jeg så heldig at jeg har min egen PM (personlig mekaniker), for det var ett par småting som måtte justeres underveis på turen. Men, jeg fikk allikevel syklet nesten 3mil på herligheten i går, og jeg kan vel ikke si annet enn at det var utrolig gøy at jeg endelig fikk sykle på min helt egen racer


6 kommentarer:

 1. Hurra og gratulerar med første turen! :) :)
  Ja det blir mykje å stille inn og tilpasse i starten, så at du likevel sykla heile tre mil er jo kjempebra!
  Du og sykkelen din ser ut til å passe saman bra altså.
  Så moro! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeah! Tusen takk! :D
   Ja, jeg tror vi kommer til å få et godt liv sammen, vi to. Jeg gleder meg allerede til neste tur med den, og forhåpentligvis med enda litt mindre "ulyder". Som PM´en har fiksa ;)
   *endelig fikk jeg også racersykkel*

   Slett
 2. Hipp hurra, grattis, fanfare, piruett, klapper og hopper, 17Mai, julaften og bursdag og alt på en gang; KUUUULT ;-) Egen PM er ikke dumt - jeg sykler fortsatt uten å vite helt hvordan jeg skal skifte slange hvis jeg punkterer.... say no more: jeg burde også hatt med en engen PM! Dette blir moro! Skal du sykle noen ritt i år?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen, millioner takk! Hihi...
   Jaaa, det var kjempegøy! Og egentlig veldig annerledes å sykle på enn den stødige "lille grå", som den nå heter (Nakamuraen, som er mtb´en).

   Hmm, faktisk så har jeg ikke meldt meg på noenting i år, hverken av ritt eller løp (..?!) Jeg er litt sånn ubesluttsom og kan fort "plutselig ha meldt meg på" noe, men foreløpig så har jeg ikke noe konkrete konkurranseplaner nei. Kanskje jeg burde finne meg noe?
   Har snust litt på et halvmaraton til høsten igjen, kanskje. Jeg mener, hvis jeg noen gang skal ha en sjanse til å klare et hélmaraton noen gang, så er det jo bare å gå igang? ;)

   Slett
 3. Toppers! Hva synes du, herlig at den ruller så fort, sant! Jeg ser du skriver et sted at du har en jentemodell, det er akkurat det jeg har og. Bare at den er fra flere år tilbake. Fikser du gearsystemet? Fort gjort å slite litt ved sessongstart hvert år, jeg gjør iallefall det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, ja det var så herlig, og lett, når jeg trillet bortover med den! Nesten så jeg begynte å like sykling på alvor jo, hihi... :D

   Så da har vi antagelig samme type sykkel da, bare årsmodell som skiller? Så stilig ;)

   Girsystem ja... Det var litt vrient å skjønne seg på med en gang, men når jeg bare har syklet noen ganger så tipper jeg at jeg får litt mer taket på det ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!