mandag 23. juni 2014

Uke.25

Den forrige uken gjorde jeg noe jeg vanligvis ikke pleier å gjøre, fordi det er så grusomt (og kjedelig). Jeg løp intervaller på mølla... Men det har en naturlig årsak, bokstavelig talt, og det er fordi det var altfor mye vind til å trene ute den dagen. Så da passet det inn med noen intervaller den dagen.

Tirsdagen tok jeg faktisk helt treningsfri (okey, jeg gikk en tur på kvelden). For jeg var så sliten fra økten på mandagen, at jeg rett og slett helt frivillig valgte å ta fri.

Siden det ikke er "Onsdagstempo" lenger (sommerferie), så tok jeg ut på en løpetur på egenhånd på onsdagen. Jeg tror det hjalp litt å være med på den faste onsdagstimen, for nå føler jeg at jeg klarer å komme meg litt lettere ut på løpeturer på egenhånd. Jeg er i gang igjen!
Jeg løp fra huset mitt og opp til Undheim, der kom Geir og hentet meg. En tur som kom på 9km, og gikk mer eller mindre oppover hele tiden. Heldigvis møtte jeg kontinuerlig på "Spinnsprint-deltakere" (syklister) som hadde race fra Undheim den dagen, så jeg var aldri alene. Alltid noen å se på :)

Styrketrening på torsdagen igjen. Var ikke helt klar for løping, så derfor ble det trent styrke den dagen.

På fredag blåste det fortsatt ute, men jeg tok allikevel sjansen på å lufte raceren min igjen. Det begynte å bli altfor lenge siden forrige gang (faktisk så lenge siden, at jeg hadde glemt hvordan jeg skulle bruke giren!...), så da trillet jeg en tur med den.
Det gikk egentlig veldig fint å sykle i vinden med Trek´en, kanskje fordi det er andre hjul som triller lettere? Ikke vet jeg...

På lørdagen fikk jeg med meg mor (fremdeles vind!) på sykkelen, mens jeg jogget ned til Hå Gamle Prestegard. Altså, hun syklet rolig ved siden av meg som løp, og jeg fikk samtidig en god samtalepartner som fikk meg til å glemme hvor slitsomt det var å løpe. Turen ned kom på akkurat 8km.


På søndagen, altså i går, trente jeg styrke for tredje gangen denne uken. Er det et tegn på at vi har hatt for mye dårlig vær (les: vind) den siste tiden, eller? Ja, jeg tror det...
Men men, da får jeg iallefall bygget opp litt muskler igjen. Og dét kan jo være positivt, det óg.

Mandag: intervaller på mølla 5-5-4-4-3-3
Tirsdag: treningsfri (kveldstur)
Onsdag: joggetur (Nærbø-Risa-Undheim) - 9km
Torsdag: styrketrening
Fredag: sykkeltur på raceren! - 26,36km
Lørdag: løpetur m/mor på sykkel (Nærbø-Hå gml.) 8km
Søndag: styrketrening


Jeg håper det snart roer seg litt i vindstyrke, for jeg har såå lyst til å gå på rulleskiene mine!... Kanskje denne uken? :)

2 kommentarer:

 1. Intervaller er hardt for kroppen, og sitter lenge i ja. Nå som jeg er over 40.....(!)...så merker jeg at restitusjonstiden etter intervalløkter på tredemølla blir lang. Kroppen bruker rett og slett lang tid på å komme seg igjen. Gosh...vind....jeg er veldig spent på dette under IM i Haugesund.....er IKKE vant til å sykle i kraftig vind kan du si.....
  Men du; bra uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tnx! Jeg er egentlig veldig fornøyd med den uken selv. Og bare det at jeg faktisk kom meg ut de få gangene jeg var ute og trente, selv om det blåste! Hehe, skal ikke så mye til for at JEG skal føle at jeg har gjort noe som fortjener ros (av meg selv)... ;)

   Jeg er helt sikker på at akkurat den dagen dere skal konkurrere i Haugesund, så vil det være fantastisk vær! Helt, helt sikkert!
   Og du, den turen du skrev om for en liten stund siden, den om at du hadde syklet rundt et vann (11mil?), den var det jo "litt" vind med ikke sant? Så da HAR du jo trent sykling i mye vind! (Og jeg syns det var veldig imponerende!)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!