søndag 30. september 2012

Gratis trening, én uke!

Nå har jeg sittet og lest gjennom de faste løpe-bloggene mine, for å gi meg motivasjon til å ta første steget opp på mølla, for å løpe søndagens langtur. Eller, ukas langtur. For ja, i dag svikter jeg naturen, og prøver meg på innendørs løping igjen. Sessongens første tur, inne.
Jeg har prøvd å unngå det lengst mulig (også fordi jeg ikke har hatt noen mølle å trene på), fordi jeg synes egentlig det er mer givende å løpe ute. Men ikke i dag. I dag har jeg ikke lyst å løpe ute, jeg er dritt lei regn og vind, og det som måtte høre høsten til av allslags vær-typer. I dag svikter jeg naturen og veien, og løper heller inne!
Jeg har nemlig ordnet meg en gratis uke med trening, på Arena Treningssenter! :)


Da jeg var ferdig med min drop-in time i går, så så jeg at det lå en lapp der, bak disken. Om å kunne trene gratis en uke. Så da, freidig som jeg var (noe jeg egentlig ikke er), spurte jeg om jeg ikke kunne få en sånn´en lapp. Og dét fikk jeg! Så nå har jeg utsatt "problemet" mitt med en hel uke. Og det er nesten akkurat nok det, med én uke. For jeg har nå fått beskjed om at de nye eierne som skal overta "mitt gamle treningssenter" skal åpne igjen 10.oktober. Så det overlapper jo hverandre akkurat (nesten)! *Lykke*

Men nå må jeg visst gjøre meg klar. De åpner kl.11.30, og da har jeg tenkt å stå klar. Klar til å lese alle mulige slags ukemagasiner (hvis jeg klarer å lese skriften mens jeg løper da), og klar til å svette litt. Inne :)


2 kommentarer:

 1. Kjekt å trene inne i blandt også. Tredemølle er noe av det jeg savner mest når jeg har sluttet på treningssenter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var veldig fint med tredemølle i går, mtp. været som var på Nærbø i går... :)
   Men har de ikke tredemøller i det hele tatt på CrossFit-senteret du går på da? De har ihvertfall noen stående på det senteret jeg har vært på ett par ganger ?

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!