torsdag 20. september 2012

CrossFit - heavy trening!

Jeg har alltid trodd at et CrossFit-senter ville være det siste stedet jeg kom til å trene på. Men da en tanke plutselig slo ned i hodet for noen dager siden, at kanskje de hadde en "vanlig" avdeling også, for styrketrening, da tenkte jeg at det skader ihvertfall ikke å sjekke det ut!
Så da klikket jeg meg inn på Cross-Fit siden til Bryne, og der stod det jammen at de hadde et eget rom for apparat-trening! :D Så det var dér jeg havnet i går da. Og for en utrolig hyggelig betjening jeg ble møtt med, av de som var der! Alle virket så snille og avbalanserte (sikkert som et resultat av den type trening de holder på med, hehe...), og ikke "fiendtlige" som jeg ofte oppfatter enkelte mennesker som. 
Han som jeg snakket med, om å få lov til å prøve meg der, "ja, på apparatene altså", han mente jeg heller burde være med og prøve meg på den ´orntlige´ treningen de drev med der. Men da sa jeg det som sant var; at jeg ikke trodde jeg turte å være med på det enda. Først måtte jeg observere dem. Og dét virket som skikkelig HARD trening, det! Med skriking av kommandoer, og tunge øvelser. Hehe, uff nei, jeg vet ikke om dét er noe for meg. Ikke enda ihvertfall. Jeg er en sånn en person som må "tenke litt på det først", før jeg tørr å være med på noe slikt. 
Ikke får de vite hva de skal gjøre heller, før rett før timen (tror jeg?). Og dét er jeg ikke heller helt best på, "og ikke vite". Jeg liker best å planlegge ting jeg skal gjøre, så jeg kan være forberedt til timen (eller hva det nå enn er jeg skal gjøre).
Men igjen, det kan kanskje være akkurat det jeg kunne hatt godt av også nå. Hvis jeg skal kunne utvikle meg videre som person! Vi får se :)

I dag. I dag dere! Har jeg løpt tur uten en eneste regndråpe fra himmelen! *Lykke!* Det eneste "problemet" i dag var vel at det var litt kaldt i luften, så hendene mine frøs litt. Men dét kan jeg leve med. Må nok snart gå til innkjøp av noen varmere klær å løpe ute i. Som hansker/vanter, og en regn og/eller vanntett jakke. Noen som vil sponse meg? :)
I dag løp jeg en runde jeg har løpt mange ganger før, rundt Rangen, Kvia/Jærmuséet, Kirka og rundt siste rest av Ringveien. Resultatet ble slik:

 • Distanse: 9,72km
 • Tid: 52min
 • Gj.fart: 5:21min/km
 • Gj.puls: 156
Og de som ønsker det, kan som vanlig se mer detaljer rundt turen her :)

Edit: har lagt inn linken én gang til, siden det ikke virket sist gang. Tusen takk for at du sa i fra om det, "anonym" :)

3 kommentarer:

 1. Vi får prøve crossfit en dag, Guro -jeg har et senter like ved der jeg bor og har vært ganske nyskjerrig på å teste det ut. Er du første mann ut? ;-)

  SvarSlett
 2. Hurra for crossfit! Jeg trodde aldri jeg kom til å like meg på forferdelig tunge timer med skumle instruktører som skriker til deg, men nå elsker jeg det! Miljøet på mitt crossfitsenter er veldig bra, og instruktørne blir vel så mye kompiser som trenere (vel å merke, utenom timene da, da skriker de og kjefter hvis man ikke tar i så mye som man burde)
  Helt riktig, man får aldri vite hva man skal gjøre før man er der. Og da kan man jo ikke akkurat gå hjem igjen!
  Skal ikke glemme verken dere eller bloggen, har allerede nye løpeplaner på gang, nye mål som skal fullføres;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var bra! :) Gleder meg til fortsettelsen! :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!