onsdag 5. september 2012

Lucky me!

Treningsøkten i går gikk faktisk over all forventing! Akkurat som sist gang jeg hadde deltatt i et løp, så har jeg jo hatt noen dager nå, helt fri fra løpingen (sett bort i fra gymtimen). Så da er det alltid litt spenning knyttet til nettopp hvordan kroppen og beina vil føles etter så lang tid med "fri".
Men som sagt, det gikk veldig fint. Faktisk så fint at jeg tok meg selv i å tenke noen ganger på turen; det er egentlig ganske rart å tenke på, hvordan beina liksom bare flyter av gårde. De bare løfter meg opp og frem, jamnt og trutt. Uten å stoppe. Det er jammen meg noen flinke bein jeg har ;)

Jeg løp relativt fort også følte jeg, med samme gj.puls som jeg pleier på langturer. Eller foressten, nå kan jeg vel kanskje ikke bruke ordet "langtur" på distanser som ligger på 12km lenger. Mtp. at jeg nå har løpt over 2mil en gang. Hehe... Men jeg velger å kalle det for det anyway :)

Jeg løp hjemmefra, en "liten" runde ned til Riksveien, bort til Rimestad/Pizzabakeriet, ned mot Kaffiholen, og så hjem igjen. Og heldig (eller dyktig, alt etter som hvordan du ser på det,) som jeg var med valg av løperetning, så fikk jeg medvind mesteparten av turen. Heldigvis også på hjemveien :)

  • Distanse- 12,38km
  • Tid- 1t, 3min
  • Gj.fart- 5:07 min/km
  • Gj.puls- 162

Se hva jeg har fått da! Av og til er lillesøstre veldig snille med storesøster! :)2 kommentarer:

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!