onsdag 12. september 2012

På en smell?

Hvis noen spør meg, om hvordan jeg klarte å komme meg fra A til B i går, eller fra Nærbø til Bryne da om du vil, så har jeg rett og slett ikke peiling!...
Jeg var rett og slett så sliten og tom for motivasjon i går, at jeg slet med å løfte føttene fremover. Eller foressten, siden jeg klarte å løpe helt til Bryne, så kan jeg jo ikke ha slitt så mye. Siden jeg kom meg bort dit. Men jeg aner ikke hvordan det gikk seg til.

Jeg tenkta mange ganger i løpet av turen, at i dag er dagen hvor jeg virkelig viser hvor mye jeg ønsker dette. Altså hvor mye jeg virkelig vil bli bedre i løping. Bare ved og faktisk gjennomføre gårsdagens økt.
Jeg bestemte meg også for at gårsdagens tur kun skulle gjennomføres. Uten tanker om en eventuell fart, eller tidsbestemt. Bare gjennomføre rett og slett. Og det gjorde jeg, heldigvis.
For de som kjenner meg godt, vet at jeg er en veldig bestemt person. Så når jeg først har bestemt meg for noe, så fullfører jeg det. Selv om jeg har aldri så lyst å gi opp, så vet jeg innerst inne at jeg da vil angre sterkt på det i etterkant, og kan derfor likesågodt bare gjøre det. Og helst gjøre så godt jeg kan med det samme, så jeg ikke blir sur for at jeg ikke gadd i etterkant.
Så da gjorde jeg det i går- fullførte. Og når jeg nå ser på resultatene, så ser jeg jo at farten ikke var så allerverst som jeg forestilte meg.

 • Distanse- 10,08km
 • Tid- 52,58min
 • Gj.fart- 5:15min/km
 • Gj.puls- 157
Lurer på om jeg kanskje har fått "smellen" nå, etter halvmaratonnet sist lørdag? Kan man få det på dét også, og ikke bare de som løper hélmaraton? Jeg er litt usikker.. Men ihvertfall så var jeg sliten i går. Håper det tar seg opp igjen snart, for det er ingenting som er så kjedelig som å miste litt av gnisten til løping, pga. "dårlig form".

2 kommentarer:

 1. Du løper jo fort! Gleder meg til jeg og skal begynne å løpe kortere intervaller, istedenfor lange rolige turer...
  Takk for tips angående maraton! Skal prøve meg frem på tipsene jeg har fått=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var jo det jeg også så etter på, at tiden ikke var så verst. Men jeg følte meg ikke akkurat "på topp" mens jeg holdt på.. :)
   Jeg vil ikke akkurat beskrive de turene jeg har, som intervaller da, hvis det var det du mente når du skrev at du gleder deg til å begynne og løpe intervaller igjen. Men relativt korte, det er de jo de turene jeg som regel har. Kanskje også med for høy puls, i forhold til det at det IKKE skal være på intervall-nivå ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!