tirsdag 18. september 2012

Min store forelskelse, på nært hold...!

I går på trening døde jeg nesten! Og det var ikke pga. utmattelse eller noe i den duren som er mest vanlig i forbindelse med "å dø" på trening. Nei, jeg var nemlig på CityGym i går (på Sandnes), for de har åpent hus hele denne uken frem til torsdag. 
Så da tenkte jeg at jeg skulle gå der, siden det liksom er "stedet" å trene på hvis du driver med proff fitness-trening. Som jeg forøvrig drev med før løpingen tok helt overhånd.
Og der, på "City", så jeg mitt aller største forbilde/idol/forelskelse eller hva det nå enn han er for meg. Nemlig Arild Haugen aka. "Hulken". 
Jeg mener... Nei, jeg kan ikke forklare det. (Stakkars Geir..) Men han er liksom bare Mannen med stor M. Tror ikke det er mer å si om det egentlig...

Uansett, da jeg gikk inn døra på CityGym, så stod han der da på en sånnen steppemaskin. Og jeg bare "ikke dett i golvet nå...!". *puster ut*.... Hehe, lenge leve fjortis-forelskelse liksom :)
Heldigvis for Geir, så har vi begge to (jeg og Geir altså) lik gullring på fingeren. Så han har ikke noe å frykte! :)

"Til slutt i sendingen" vil jeg også vise dere to armbånd jeg har laget:
6 kommentarer:

 1. Hehe, artig. Han kunne jeg tenkt meg å møte på nært hold jeg også. Er han fortsatt like stor , og aktiv ?;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var utrolig gøy å se han "live"! :)
   Nei, nå har han krympet litt i størrelse, så han er ikke like stor lenger (dessverre, synes jeg..) Fordi han skal visstnok være med i NewYork Maraton nå til høsten (tror det var denne høsten), så han har gått ned en del i vekt. Men tror dette var noe han ønsket også (å bli mindre), pga. at han ikke ville være så stor når han begynte å bli eldre og skulle ha seg familie osv... (Tror det var sånn det hang sammen).
   Så nå er han både "styrke-Arild", men også "løpe-Arild" ! :)

   Slett
 2. Eg berre elsker perler, flotte armbånd du lager...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det var gøy at du likte dem :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!