søndag 23. september 2012

Landsbyløpet - resultater!

Jeg merker at jeg ikke er så flink til å skrive løpereferater. Særlig ikke etter konkurranse/løp. Men jeg kan jo si såpass at jeg syntes løpet i går gikk veldig bra. Litt sliten på siste del av turen, men det er vel ikke mer enn normalt. Man skal være sliten etter konkurranser, og føle at man virkelig har gjort sitt beste. Og dét føler jeg. 
Og så blir jeg så glad når jeg løper forbi/tar igjen- og stadig får større avstand fra de andre løperene. Både like før mål (eller, noen kilometer før da), men også i løpet av turen generelt. Det gir meg motivasjon! Og jeg føler at jeg virkelig er god i dette. Det gir meg glede :)

Det er jo alltid litt sånn, at når en har deltatt i et løp tidligere, så vil (ihvertfall jeg) sammenligne neste løp med forestående løp. Og føle at jeg iallefall bør få like resultater som sist, om ikke bedre. Og sånn var det i går også. Da jeg var komt halveis (11km) hadde jeg brukt 58min, og visste at hvis jeg skulle få like god tid som sist eller bedre, så måtte jge skru opp farten en del da. Så det gjorde jeg.
Men det burde jeg ikke ha gjort. Eller, ikke så brått ihvertfall. For plutselig gikk jeg en tur ned i kjelleren, for jeg følte meg med ett sliten og umotivert. Og det eneste jeg tenkte på en stund, var hvor neste banan-stasjon var (!)... Da skjønte jeg at jeg måtte snu litt på alt, og heller gå tilbake til "vanlig" fart igjen. Og det gjorde jeg.
Men en eller annen gang (eller flere små ganger, hehe) i løpet av siste halvdel av turen, så har jeg nok klart å skru opp farten litt, for jeg kom i mål på nesten 2min raskere tid enn sist halvmaraton. Så noe må jeg ha gjort riktig. Det er bra dét, med 2 min?

Så har jeg en del bilder fra gårsdagen, siden jeg hadde med meg privat-fotografen min <3
Klar for start!

Litt små-nervøs før løpet

Plutselig strømmet folkene på plass før start!


Her kommer jeg stormende i mål! (Med påfølgende deltaker, langt bak i løypa)

Fikk hjemmelaget medalje, og gratulasjon, av lillesøster! Som forøvrig også ble brukt som dagens sjåfør. Takk, mina! 

Tror aldri lapskaus har smakt godt noen gang!

Han som delte ut medaljen (pins´en) ved målgang, fikk nesten en klem av meg da jeg kom løpende etter målgang. Jeg klarte ikke å stoppe av meg selv, pga. farten :)
Her viser han hvor jeg skal gå for å få mat etterpå
 Så til slutt, det som alle er spente på. Nemlig slutt-tiden og plasseringen:
Klokken viste 01:49:02, og i kvinneklassen kom jeg på 6.plass (av 12).
Totalt,  med både kvinner og menn, kom jeg på 43.plass, med 64 deltakere.

Hvis noen ønsker, kan de gå inn her for å se mer detaljer fra turen. Men kan jo som jeg pleier, også skrive det selv:

 • Distanse: 21km
 • Tid: 1t, 49min
 • Gj.fart: 5:15min/km
 • Gj.puls: 165
13 kommentarer:

 1. Gratulerer med nok et godt løpt halvmaraton :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det!
   Jeg syntes selv det var en bra tid da, helt til jeg leste alle de andre sine tider fra OM. DA følte jeg meg plutselig ikke så rask lenger... :p

   Slett
 2. Gratla, kjempebra! Eg syns jo de e litt kjekt at eg slo deg med 29 sekund med mitt løp i Oslo ;) Hehe!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo takk for det du! :) I like måte; gratulera med vel gjennomført OM! :D

   Slett
 3. Gratulerer!! synes du skal være strålende fornøyd med tiden. Jeg løp 5:19 på kilometeren og var ganske fornøyd etter en mil, så all ære fra meg!

  SvarSlett
 4. Hei! Tusen takk! :D
  Ja, jeg er veldig fornøyd med tiden, det er jeg. Det er nemlig "min" tid ;)

  SvarSlett
 5. Grattis! Du skal ikke sammenligne med andre enn deg selv! Dessuten kan man ikke sammenligen to helt ulike løyper; så det så! ;-) Du leverte et meget godt løp og du har all grunn til å være fornøyd... mener nå jeg da ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Siden det er du Silja, som sier dette, så skal jeg tro på deg i det du skriver her. Men kan likevel ikke unngå å få en liten tanke i de baner av og til, når jeg leser alle andre som har løpt fortere enn meg.
   Men, det er vel sant det de sier, om at det vil bli bedre tider etter hvert som jeg får noen mil i føttene :)

   Slett
  2. Bra, da er vi enig da, hehe ;-) Jeg mener seriøst at det blir helt feil å sammenligne seg selv med andre; det er som å sammenligne epler med pærer og det gir ikke mening! Du kan kun bruke deg selv som referansepunkt og måle deg selv med deg selv! Du kan kun måle fremgang ved å måle mot deg selv. Alt henger sammen og skal du plutselig sammenligne din tid med tiden til noen som løper 100km i uka, med noen som har toppet formen før et løp, med noen som har løpt i en helt annen løype enn deg med hundrevis av flere løpere (å løpe sammen med haugevis av folk påvirker som kjent også resultatene mye!! her kan vi snakke minutter!!) osv osv så blir det blodig urettferdig! Bruk gjerne andre som motivasjon men ikke psyke deg selv ut for det er det ingen grunn til! ;-)

   Slett
  3. Greit sjef! ;) Jeg hører på deg, jeg :) (Og skal gjøre mitt beste for ikke å bli påvirket av andre)!

   Slett
  4. hehe ;-) BRA! ;-)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!