mandag 17. september 2012

1 års gammel bryllupskake!

Foruten om at det kommer som et lite sjokk for kroppen (eller hjernen?) å ha gym mandags morgen, så er det forsåvidt veldig greit å ha gym første timen i uken. 
Både fordi da er jeg "ferdig med det" med én gang (få det overstått..), så jeg slipper å gå og grue meg til det hele uken. Eller, grue seg var kanskje feil ord. Men jeg har liksom aldri blitt helt fortrolig med gymtimene vi har på skolen, så du kan vel kanskje kalle det for "gruing" da.
Men det er også positivt i en annen retning ved å ha gym på mandags morgen. For da får jeg en frisk start på dagen, i tillegg til at jeg nå får ett par (skoletimer) fri, til å oppdatere meg på alle bloggene jeg ikke får lest i løpet av helgen. Så det passer meg helt utmerket! :)

Men før jeg kan sette meg ned og lese dem, så vil jeg gi dere en oppdatering på forrige ukes treningsresultater:
 • Mandag: Stryketrening, på24-7 Treningssenter (Mariero)
 • Tirsdag: 10,08km
 • Onsdag: Styrketrening på Jæren Sportmed (Orstad)
 • Torsdag: Restitusjon/treningsfri
 • Fredag: 7,38km
 • Lørdag: Powerwalk på morgenen, og styrketrening på Arena Treningssenter på kvelden (på Klepp)
 • Søndag: langtur 13,8km
Totalt tilbakelagt kilometer sist uke: 31,26km

Vi hadde selskap hjemme hos oss i går, siden Geir har bursdag i dag (Gratulerer så mye med dagen, kjære! <3 ), og da spiste vi siste del av bryllupskaken vår. Den har stått nedfrosset i fryseren helt til nå, og jeg syntes den var like god (og søt!) i dag, som den gangen for litt over ett år siden! 
Litt usikker på om alle de andre syntes det samme, eller om det bare var for søtt for dem...


Vi serverte noen fargerike(!) cupcake´s i tillegg

5 kommentarer:

 1. Så koselig med bryllupskakespising da! Cupcakesene så virkelig herlige ut:) Husker selv gymtimene på skolen, var alltid litt gruing fordi man ikke visste hva man skulle gjøre (jeg håpet alltid at det IKKE var fotball....)
  Skal prøve å ta det med ro denne uken, tre-fire små økter bare for å holde beina i gang. Men mest hvile da;)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, uff ja, det med fotball er jeg nok lik deg. Eller, all ball-idrett generellt er jeg veldig dårlig på :)

   Slett
 2. hehe, bryllupskaka så god ut den, men cupcakes så enda bedre ut!! Spis masse, og tren mer - så går det fint :-)Hilsen søtmons KrampeGammeln

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg lyst på kake, både cupcake og bryllupskaka så herlig ut:-) savnerikke gymtimene på skoen jeg nei. Noe med det å få beskjed om hva en skal gjøre og at det ikke er frivillig.... Får alltid så hjemlengsel av å lese bloggen din, slik du farter rundt i Stavanger distriktet (jeg er fra Stavanger) på trenings senter:-)

  SvarSlett
 4. Stavanger er en kjempefin by! :) Godt jeg kan friste med noen bilder av og til jeg også, og ikke alltid BLI FRISTET selv :)

  Jeg prøvde ikke cupcakesene (for mye sukker og kalorier...), men den bryllupskaka var veldig god! :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!