fredag 28. september 2012

Når en liten (grå) mus skal ut og gå...

Jeg har komt frem til, at jeg føler meg som en grå mus. Sammenlignet med andre kvinner rundt meg.


Selv om jeg går ut døren hjemmefra og føler meg relativt fin(i den grad det går an for mitt vedkommende), og så kommer jeg til et sted med mange andre kvinner tilstede, så føler jeg meg med ett mye mer grå- både bokstavelig talt, men også "ikke-pen-lenger".

I går var jeg, mor og lillesøsteren min på en tilstelning for jenter, en "Jentefest" på MagasinBlaa i Stavanger. Der var det motevisning, champagne i glassene, "minglebord", goodiebags og hele pakken. Og så skulle en av de største motebloggerene være konferansier; Camilla Pihl.


Helt iorden det, tenkte jeg, og fant ut at jeg kunne ta på meg de nye skoene, og gå for jeans og skinnjakke-stilen(eh?..). Følte meg veldig fin der jeg spradet ut døren. Men det varte sånn ca helt til jeg så alle de pene byfruene i fra Stavanger. Med designerveskene sine, de dyre klærne og handleposer som forteller om hvor tunge lommebøker de har (eller ønsker at de hadde). Og så sminken da. Muligens det bare er det som skal til for å få meg i litt bedre stand, litt "rouge i kinnene" ? Hehe...

Ja, jeg vet at det ikke hjelper meg noe å gå rundt og være misunnelig på alle andre. De har det sikkert ikke noe bedre inni seg, bare fordi de har dyre vesker og klær. (Selv om jeg nok tror det hjelper litt!...) Ikke blir jeg noe penere av den grunne heller, hehe... Og jeg skriver ikke om dette, for at jeg vil ha sympati av dere, eller at dere skal si noe sånt som at "å jo da, du er så pen atte´).
Jeg bare lufter tankene mine litt en grå, og regntung fredag. Det hjelper litt på humøret, som faktisk var relativt på bunn da jeg kom hjem i går. Sånn type 11-ish tiden på kvelden(!...), og dét er for sent for mitt vedkommende. Sikkert derfor jeg var litt deppa óg, i tillegg til den "grå-mus-følelsen". Og det faktum at jeg nå går på skole, som igjen vil si at jeg iallfall ikke har råd til slike dyre klær og vesker(ja, jeg er plaget med et misunnelighets-syndrom overfor alle andre)! Og at jeg ikke har noe sted å trene inne på heller..
Hehe, nei huff og huff, i dag er det ikke lett å være Guro skal jeg si dere! I dag har hun en litt tung dag.
Menmen, det blir nok bedre. Det er ihvertfall det Geir sier. Så får jeg vel tro på det da :)

Det er under sterk tvil jeg utleverer meg selv på dette bilde. Men, har man først blitt tatt bilde sammen med en kjendis, så har man blitt tatt bilde med en kjendis. Håper ikke det skremmer dere bort fra bloggen min i all evighet av den grunn! :)


Her er den mer fotogene av søstrene sammen med Camilla Phil


14 kommentarer:

 1. For noe tull, du ser da absolutt ikke ut som noen grå mus?!? Du er kjempestilig på bildet! Hun i midten ser da bare jålete ut...

  Men jeg kjenner følelsen - bor på Ullern i Oslo hvor det er mange damer som klaprer elegante rundt i høye hæler, mens jeg ser ut som en dass fordi jeg sykler til jobben. Men jeg tipper de ikke løper halvmaraton like fort som oss ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så snilt sagt av deg, tusen takk <3
   Nei, vi løper nok LETT fra dem. Selv om de nok løper raskere enn oss, i høye heler :p

   Slett
 2. Sier som Astrid; for noe tull, du ser ikke ut som en grå mus men kjempestilig!! OG, jeg sier videre som Astrid (jeg bor ikke så langt unna henne....): jeg kjenner følelsen!!! En tur innom United Bakeries på Vinderen en fredag morgen på vei til jobb og vips er JEG en gedigen grå mus helt uten stil!!! Jeg er ikke misunnelig på dem men de får meg til å føle meg helt mislykket når jeg durer inn med joggesko, med prim i håret, uten veske, uten ørepynt og definitivt uten designer bukser.....

  Vel, vel, når jeg blir rik skal jeg kjøpe oss et par Prada sko og matchende veske! Sann mine ord! ;-) Kos deg i helgen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Måtte smile litt for meg selv når jeg leste svaret ditt! :D Synes jeg ser det for meg, deg med prim i håret! ;D Men da føler vi oss nok litt likt alle "vi løpere" (eller, kan jo ikke snakke for hele gjengen da men..). For vi har andre ting (som f.eks. løping) å bruke tid og krefter på, istedet for å gå på shopping hver eneste dag, bare fordi de sikkert ikke har noe mer fornuftig å ta seg til.

   Ja, takk. Du får si i fra når du er blitt rik da. Så bestiller jeg meg en veske på din regning ;)

   Slett
 3. Hva fikk du i goodiebagen? Holder på å døø av nyskjerrighet!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Hehe, kan ta bilde i morgen når det er litt bedre lys å ta bilde i. Så skal du få se. Ikke så veldig mye "fancy" da, men ;)

   Slett
  2. Tusen takk! Fin blogg forresten! :D

   Slett
  3. Tusen takk for det! Det var jo gøy å høre :)

   Slett
 4. DU har definitivt det flotteste smilet. Helt ekte vare!
  Og ingen med dyr veske klarer å løpe fra deg, vel!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det var veldig pent sagt av deg :)

   Slett
 5. Du bare tøyser med oss. Hvem er sporty og tøff? Ikke de med designesveskene og 2 kg sminke :-) Ha en fortsatt fin helg,Guro.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, jo takk for det du! ;)
   Ha en fin helg du også :)

   Slett
 6. Står treningsreportasje om Camilla i CosmoBody, side 10 og 11 :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!