fredag 7. september 2012

Veslemøyløpet

Jeg sitter nå og vurderer å delta i (nok) et lokalt løp, i morgen allerede.
Det er ikke et løp som har blitt "reklamert" noe særlig for, utenom i lokalavisen her i distriktet. Nemlig; Veslemøy-løpet.
Jeg tenker kanskje at jeg bare kan ta det som en treningstur, eller?

Det virker jo som at det er en relativt grei løype, iom. de som arrangerer det sier det er lite bakker innvolvert. Og jeg har jo løpt 15km på "vanlige" treningsturer før.
Det eneste "problemet" er vel at det faktisk bare er én uke siden halvmaraton i Stavanger, og jeg er litt redd for at jeg kanskje gjør litt for mye av det. Sånn at jeg ikke risikerer å gå på en smell. For det ville bare vært utrolig teit akkurat nå...

Men, jeg kjenner meg jo selv såpass godt da, at jeg vet innerst inne at jeg kommer til å delta (hehe...). Og jeg  kan vel også innrømme så mye som at jeg ikke vil klare å ta det helt rolig, hele tiden heller :p

Hva tror dere? Noen som vil komme med et innput i "case´n" ?
Skal, skal ikke? Bør, bør ikke?

4 kommentarer:

 1. Så lenge du ikke er redd for skade/belastningsskade så skader det jo ikke å delta, konkuranse er den beste trening er det noen som sier. I verste fall merker du at det er nok å ta det som en rolig tur.. ingen big deal.. Kjør på! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det har du jo helt rett i! Jeg kjenner jo det best på kroppen i morgen, under løpet, hvordan formen faktisk er. Og så kan jeg bare regulere det etter hvordan det kjennes da! :)

   Slett
 2. Hvis beina, og hjertet har lyst til å løpe, så synes jeg du skal løpe! Kroppen sier i fra hvis den absolutt ikke vil løpe fort, og da er det bare å høre på den og roe ned tempoet=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er helt sant! Så bra at jeg får sånnen "støtte" fra dere, da er det liksom litt lettere å ta det valget ;)
   Og så er det bare viktig å huske på; kroppen bestemmer i dag! :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!