mandag 28. april 2014

Uke.17

Mandag (2.påskedag): Norheimturen ca.8km
Tirsdag: Sykkeltur m/Geir (Varhaug-Kongeveien) 20,92km
Onsdag: (jsi) Onsdagstempo 6,74km
Torsdag: styrketrening
Fredag: husvask & Kampenturen 6,1km & rulleskøytetur 8km
Lørdag: intervaller i Sandtangen 5,68km

Søndag: sykkeltur til Stavanger 43,55km

Mandagen gikk jeg tur sammen med mor og Geir - "Norheimturen" (se eget innlegg) som Jæren Turlag og Time Kommune har spikret sammen. Siste dagen i påskeferien ble utnyttet maksimalt, med tur og grillings etterpå! :)

Tirsdagen fikk vi (jeg og mannen) endelig syklet en av våre favoritturer; til Varhaug og tilbake mot Nærbø langs sjøen (Kongeveien) til Grødaland og så hjem. En tur på nesten 21km.
På onsdagen var det igjen klart for Bryne Friidrett´s "Onsdagstempo", og denne gangen var jeg med! Så stolt av meg selv (med mor som støttespiller da..), stilte jeg opp i god tro om at jeg helt sikkert kom til å ende på sisteplass. Dét klarte jeg, med glans. I tillegg til at det var litt dårlig merket hvor snuplassen var (løp frem og tilbake samme vei), så klarte jeg også å løpe for langt før jeg snudde og tok fatt på tilbakeveien. Men, siden jeg kunne si hva jeg hadde løpt i gjennomsnittsfart pr.km, så kunne de regne ut farten på 5km (som var den egentlig distansen jeg skulle løpe) var. Jeg løp heller 6,74km, jeg...

Torsdag ble det tid til en styrkeøkt igjen. Nå som været er såpass fint ute, så blir det litt mindre styrketrening. Jeg føler faktisk at musklene mine har blitt litt "dvaskere" enn tidligere (ups...), men det gjør ikke så mye. De kan sikkert fort trenes opp igjen, hvis jeg bare trener litt mer styrke igjen, senere en gang...

Fredagen ble det mye trening, både ute og inne. Jeg regner husvask som litt "daglig trening", så derfor skriver jeg også dette under treningslisten min. I tillegg til "Kampenturen" som jeg og mor gikk, fikk jeg også klemt inn en liten (og lett) rulleskøytetur på kvelden. Kun fordi det var så fantastisk vær ute, at jeg ikke kunne la være å rulle litt (med lav puls på hele turen, så den telles nesten ikke).

Lørdag ble det løpt intervaller i Sandtangen. Med den monsterbakken som ligger så fint tilrettelagt for intervaller, trenger jeg nesten ikke å tenke så mye på at jeg faktisk trener intervaller. Det kommer liksom naturlig, óg jeg slipper å løpe intervaller på fart forferdelig.
Måtte bare ta et bilde etterpå for å vise dere (og meg selv) at jeg for første gang i år kunne løpe uten jakke og i kort bukse, i 7tiden på kvelden!


Søndagen hadde vi bestemt at vi skulle sykle tur til Stavanger, fra Nærbø. En tur som jeg har hatt lyst til å sykle leenge, helt siden i fjor da vi hadde turen vår til Egersund faktisk (kommer et lite referat snart fra turen).
Vel fremme i Stavanger

2 kommentarer:

 1. Ja med det deilige været vi har nå er det jo nesten umulig å la vær å løpe:) Eller drive med annen form for fysiske utskeielser! Gøy å høre at du er med på onsdagstempen, virker artig. Mye lettere å løpe når man har en fast date liksom.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det, da har man liksom noe som "venter" på deg, hvis du selv har lyst til det ;)
   Har lurt litt på om jeg skulle prøvd meg på Spirit sine "ventinger", men vet ikke helt om jeg er god nok (løper ikke så fort) enda. Så vi får se, kanskje jeg plutselig melder meg inn i en løpeklubb en vakker dag :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!