onsdag 30. april 2014

Sykkeltur til Stavanger i finværet

I fjor syklet vi (jeg og mannen) en kjempefin tur sørover, til Egersund. Helt siden den gang, har jeg hatt et stort ønske om å få sykle den andre veien - til Stavanger. 
På søndag som var, skulle jeg endelig få det ønsket oppfylt. For det var meldt strålende sol og lite vind, så hva kunne vel passe bedre enn en aldri så liten lang sykkeltur med min bedre halvdel i finværet?


Vi syklet hjemmefra i hall 12-tiden (nærmere bestemt 11.20), og var fremme i Stavanger v/byterminalen 2timer og 20minutter senere. Med en "sykkeltid" på 2t 14min (altså ca 6min m/pause underveis).Her ved Breiavantnet i Stavanger


Da vi kom frem, etter å ha syklet 43,55km, kjøpte vi billetter ved togstasjonen, og tok toget hjem igjen til Nærbø. Selv om vi Geir egentlig følta at vi kunne ha klart å sykle hjem igjen óg. 
Heldigvis fikk vi ta toget, for det var det var jeg innstilt på.Glad og fornøyd etter endelig å ha fått syklet "turen min" som jeg så lenge har ønsket å få gjøre...Hmm, mon tro hvor neste ønske-sykkeltur skal gå...?

4 kommentarer:

 1. BRA jobbet! så flott at dere kan gjøre slike ting sammen, og turen så fin ut. Dette ble også en lang tur, så jeg skjønner godt at dere hoppet på toget etter hvert. Må igjen presisere hvor allsidige dere er når det gjelder aktivitet generelt. Ha en fin helg når den tid kommer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Taaakk! :D
   Ja, det var deilig at vi endelig fikk tatt den turen. Den var virkelig etterlengtet for min del iallefall. Og ikke minst fint å kunne konstatere at dette er en tur som jeg faktisk kan klare, til en eventuell neste gang ;)

   Den var kanskje (litt) lang, men ikke på langt nær (hihi) så lang som den du tok for en liten stund siden (!). Nå tenker jeg alltid på den prestasjonen som du klarte på å sykle 11mil, og da blir liksom alt som jeg sykler nå, bare lite i forhold... ;p

   Slett
 2. Haha, bruker alltid å "safe" selv. F.eks sykle til Oslo og ha muligheten til å ta tog deler av veien hjem "sånn i tilfelle" :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, det er litt "tryggere" da føler jeg. At så lenge jeg liksom har "noe" som kan frakte meg tilbake til hjemmet mitt igjen, så kan jeg sykle, eller gjøre noe annet av de "treningsaktivitetene" mine, ganske så langt bort fra hjemme. For da vet jeg at jeg kan komme meg hjem igjen ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!