lørdag 11. januar 2014

"Min" bokstav?

1.nyttårs dag var det på tide å vende snuten hjemover til Norge igjen. 
Som dere ser, så var det fint lite snø å spore på denne siden av landegrensen også...Men, på veien bort så så vi en stilig "G, for Grästorp (en by langs veien vi kjørte gjennom), som vi bare var nødt for å stoppe opp og forevige på kameraet da vi reiste hjem igjen. Klart, det var jo mye stiligere i mørket, da den lyste opp så fint langs veikanten. Men det hadde antageligvis ikke vist igjen så bra på bildene, hvis det hadde blitt tatt i mørket."Hva? Min bokstav???"

"Okey, vår bokstav..."

Kosemose!...
På veien hjem, stoppet vi og overnattet i min favoritt-by over alle favoritt-byer:


Og innkvarterte oss likesågreit rett over jernbanestasjonen for natten

Her snakker vi "superior-rom" m/takhøyde!

Se så fint det er i Oslo´s julepyntede gater...

"Happy-Guro" :)Vurderte å stikke innom slottet for å spise...

Men vi hadde mer lyst på burger fra HRC ;)

Det ble også tid til en liten tur på Spikersuppa


Uten skøyter denne gangen

Og Geir bare måtte gå på Operataket 

"Look at me, look at me!" 

Søtingen min :)

"A room with a view" liksom...

Rett ut på Karl Johan, dét kan vi like!

4 kommentarer:

 1. Drømmer om å få testa ut dette hotellet snart jeg og. Fornøyd med rommet, treningsrommet og maten du? Det finnes heldigvis ingen regel om at det ikke er lov å booke inn der for de som BOR nærme Oslo. Neste hotellovernatting i Oslo blir nok med et tantebarn, så da går vi for et hotell med basseng....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var et veldig flott hotell. Rommet var svært (bokstavelig talt!), og maten var veldig god. Selv om det ikke var et kjempestort utvalg til frokosten (for å si det sånn; vi velger nok ikke dét hotellet igjen fordi det var så god hotellfrokost akkurat), det var nok mye type "kortreist mat", men ikke særlig mye "sunne" alternativ (grovt brød osv, og litt dårlig med frokostblandinger, yoghurter o.l).
   Treningsrommet var helt ok. De hadde det som typisk er på "hotell-treningsrom", med ett par møller, ellipsemaskin og ett par spinningsykler (hvis jeg husker riktig). Det var også noen enkle treningsapparat, og (godt utvalg) manualer. Så det er ikke akkurat stedet for "en fullkropps trening", hihi... (Og så kunne de hatt litt vann til å drikke tilgjengelig).

   Huff, nå høres jeg visst veldig negativ ut. Det var ikke meningen. For det var et veldig stilig konsept de hadde til dette hotellet, og sikkert mest meningen at de som er mye ute og reiser skal bruke dette. For det var også en litt "enkel" resepsjon, som mange sjekket ut relativt tidlig (hadde full kontroll/utsikt over utsjekkingen da jeg var på mølla, hihi...), for de skulle sikkert videre på reis allerede i 7tiden. Noen som jobbet i nsb var det også som bare kom for å spise frokost.

   Ja, det bør nok satses på et hotell med basseng, helt klart. Særlig hvis du vil ha status som "populær tante" :D

   Slett
 2. Takk for fin tilbakemelding på hotellet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var bare hyggelig å kunne hjelpe :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!