mandag 16. desember 2013

Juleforberedelser - én uke igjen!

Så var det mandag igjen og uke.50 er over for i år. Mandag vil som vanlig si at det er på tide med en ukesoppdatering på treningsfronten, og denne gangen kan jeg faktisk skrive ned hele to dager med løping. Wohoo!

-Mandag: formiddagstur + slynge –og styrketrening m/mor
-Tirsdag: spinning 30min + jogging på tredemølle 5min (0,7km) :D
-Onsdag: morgentur + styrketrening m/mor
-Torsdag: morgentur (Julebyen i Egersund på kvelden!)
-Fredag: husvask + slyngetrening m/mor
-Lørdag: spinning 32min + jogging på tredemølla 5min 40sek (0,8km) :D
-Søndag: adventstur m/Geir + styrke på bein og skuldre

Jeg har jo gitt meg selv løpeforbud de siste ukene(månedene), fordi jeg har hatt noen bein som ikke har vært så veldig samarbeidsvillige med løpeskoene. Men nå kan jeg altså notere (hihi) totalt 1,5km på mølla (litt er tross alt bedre enn ingen ting)!
Jeg startet veldig forsiktig på tirsdagen med å gi meg selv tillatelse til å løpe 5min, max. Jeg kjente at jeg hadde veldig lyst til å løpe mer enn det, men både leggene (krampetendenser) og den ene halvdelen av hjernen sa at jeg ikke burde utfordre skjebnen mer enn de fastsatte 5minuttene. Og det gikk fint.
Så jeg prøvde meg på 1km mer på lørdagen, og det går fortsatt *bank i bordet* fint med anklene. Håper bare at det fortsetter sånn, og at jeg klarer å være like flink med "forsiktigheten" fremover.

Kanskje, kanskje, kan jeg være med i noen løp også etterhvert!Nå er det altså bare en - én - 1 (!) uke igjen til Jul! Dvs. én uke igjen som jeg har å glede meg på, og dét kan jeg love dere at jeg skal også. Jeg kjenner faktisk at det at det kun er én uke igjen, stresser meg litt, fordi jeg er redd for at jeg ikke skal få nyte det nok det som vi har igjen av adventstiden...

Jeg som trodde at jeg skulle få tid nok til å glede meg, siden jeg begynte såpass tidlig i år (også) med gledingen. Men, det var tydeligvis ikke nok. Hihi...

Adventstrikking

Denne helgen har gått til (enda litt mer) juleforberedelser, og denne gangen fikk jeg faktisk med meg Geir, på julebakst av kakemenner:


Status til jul:

-Nå mangler jeg bare noen få pakker som skal pakkes inn

-Muligens lage meg noen lekre julepynte-ting til å pynte pakkene mine med

-Julekortene er som sagt laget, skrevet og sendt avgårde


-Appelsinskivene ligger i skrivende stund inne i ovnen på tørking (tenkte å lage noe pent med dem senere)...


-Tenkte å lage brune pinner/colastenger i dag eller i morgen

-Hekle meg noe mer julepynt, hvis jeg får tid (selvfølgelig får jeg tid!)

Juleforberedelser nytes best sammen med julekaffe i julekopp!

Hvordan er deres "status" til julen?
"Ferdig", eller kjenner dere panikken som begynner å spre seg sakte?
Eller er du kanskje en av dem som ikke tar ting så "hytt"?

Men husk nå endelig på å nyte litt innimellom alt stresset. Det er jo tross alt det julen handler om, å være sammen med de man er glad i. Både før jul og etter jul... :)

2 kommentarer:

  1. Ja, førjulstid kan være veldig stress, men det er jo også veldig koselig. Jeg er veldig nysgjerrig på hva adventsstrikket ditt skal bli? er det genser? Jeg liker også veldig godt det stempelet du bruker på julekortene dine, spent på hva du skal lage av de tørkede appelsinskivene... Lykke til med treningen også! Førjulshilsen fra ingrid! :)

    SvarSlett
  2. Adventstrikket skal bli en gave, så den kan jeg nok dessverre ikke røpe riktig enda, hihi... (men det er ikke en genser).
    Ja, jeg syns også det var et litt stilig stempel å ha der. Litt sånn "post-stempel"-ish ;)

    Tusen takk, i like måte! :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!