mandag 23. desember 2013

Mitt julepyntede hus

     
Så var det blitt jul i stuen her hos oss også. Nå er alt det meste helt ferdig, og jeg er klar for Tre Nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen i morgen. Et must for å komme i riktig julestemning på juleaften. Som sikkert ganske mange andre enn meg selv også har som jule-rituale :)

Julekaos i hjemmet
Juleblomst fra mor

Jeg har prøvd meg på litt ulike bilde-settinger i dag, for å få dem litt kule å se på. Ikke bare de vanlige rettoppogned-bildene, som kanskje kan bli litt kjedelige i lengden. Så derfor, siden jeg også har satt nytt kamera på ønskelisten, må jeg jo vise at jeg kan og vil ta litt mer bilder. Vise litt interesse for fotograferingskunsten rett og slett! :)                                  
                   
Spisestuebordet vårt er jule-klart
I år skal vi feire jul hjemme hos mor og far, og det blir nok en stille og rolig og koselig kveld (uten småtasser løpende rundt, og dét kan jeg like). 
For som de fleste sikkert synes, så er det alltid "best" å feire julen hjemme hos sine foreldre, slik som det "alltid" har blitt feiret :)


1.juledag reiser vi til Svigerfar på NordHidle, og så har vi "fri" på 2. juledag, før vi reiser oppover til Hamar på besøk til mor sin familie der oppe. 
For så å reise videre over til Sverige, på nyttårs-besøk til Svigermor, som har hytte der. 

Med andre ord, en litt-over-alt-julefeiring! 


Nå er den julerøde neglelakken på neglene, grøten kjøpt inn og klar til å kokes i morgen (mens jeg ser Askepott), og Kvelden før kvelden er notert ned klokkeslettet på.

Så da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig så God Jul! Håper dere får en fin julefeiring med alle de dere er glad i, og så høres vi plutselig igjen! :)7 kommentarer:

 1. Den dekorasjonen på spisestubordet var rett og slett knalltøff, Guro! God jul :)

  SvarSlett
 2. Så mye koselig julepynt du har. Likte godt den på spisebordet jeg også :)
  Ønsker deg en fortsatt god jul :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk, begge to, I like måte :)

  Ja, jeg ble faktisk veldig fornøyd med min egen "oppfinnsomme kreasjon" selv! For én gangs skyld, hihi...
  God jul til dere også!

  SvarSlett
 4. Koselig med litt hyttejul på dere og, liker det veldig godt, jeg! Kanskje blir det litt Sverige-shopping på dere i tillegg?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja du hadde vel ikke trodd noe annet, Line? Ja, at det måtte bli noe Sverige-shopping på meg ;)
   Hvis det er åpent da selvfølgelig... Tror de kanskje har noe andre åpningstider der borte i disse dagene rundt nyttår, men jeg skal alltids finne en åpen butikk jeg :)

   Slett
 5. Oh, yess, har god erfaring med å shoppe i Sverige på dager da alt er dødt og lukket her i gamlelandet. God tur!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!