fredag 20. desember 2013

Årets julekort-kolleksjon

Nå tror jeg at det er trygt for meg å vise frem julekortene fra "årets kolleksjon" - Julen 2013. 

Med eget jule-stempel utenpå konvolutten
Jeg regner med at de kortene som har blitt sendt i posten, og de som har blitt levert i postkasser rundt forbi, har alle fått rukket å åpne dem. Så da kan jeg vise de frem her også. Litt kjedelig for de som får kort av meg liksom, hvis de ser de her inne før de får trekke dem ut av konvolutten selv. Det er jo tross alt dét som er gøy med kort, syns ihvertfall jeg :)


Ingen av kortene er helt like, selv om det kanskje kan se litt sånn ut ved første øyekast. 
Alle kortene har en eller annen form for egent detalj, som gjør hver og én unik. Som også hver eneste av mottakerne er!


Beklager litt dårlig kvalitet på bildene, de er tatt med mobilkameraet. Vanligvis så hadde jeg ikke forstørret de så mye, hvis det ikke hadde vært for at de trenger å ha så stor størrelse for å vise detaljene såpass godt.

Ønskeliste til Nissen: Jeg ønsker meg et nytt speilrefleks Geir! *smiler fint...*

2 kommentarer:

  1. Så fine og forseggjorte julekort du har laget! Det er alltid så hyggelig å få håndlagde kort synes jeg. Selv er jeg ikke så flink med kortlaging, men det hadde vært veldig gøy å få det til :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Timotei. Så hyggelig at du syns det :)
    Ja, jeg syns det er både koselig å lage dem óg gi dem bort. De som får dem setter så stor pris på det at de er håndlaget, så det er liksom verdt "alt strevet" med å lage hvert eneste kort, ulike :)

    Det er bare å prøve seg det. Det er ikke så veldig vanskelig, men dog litt tidkrevende i en kanskje ellers så travel hverdag. Hihi...

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!