mandag 23. september 2013

Uke. 38 og nye muligheter

Ny uke, og forhåpentligvis nye muligheter. 
Jeg har vært i et møte i dag, som forhåpentligvis vil føre til noe som kan bli en jobb litt senere. Hvilket innebærer et aldri så lite (trenings)kurs også, som jeg håper og tror kan bli en interessant jobb etterhvert. Så kanskje jeg kommer mer tilbake til hva dette innebærer, senere en gang :)

Fra torsdagens kvelds-tur på Undheim

Men nok om det, for nå er det tid for å oppsummere forrige ukes trening - uke 38;

Mandag: morgentur + sykkeltur – 25,59kmTirsdag: (kortere) morgentur + styrketrening på overkroppOnsdag: morgentur + joggetur m/Geir – 5,34kmTorsdag: husvask + formiddagstur + kveldstur m/Geir i ukjent terreng på Undheim!Fredag: sykkeltur på formiddagen – 23,82kmLørdag: morgentur + løpetur m/Geir - 5,79kmSøndag: formiddagstur + styrketrening (hele kroppen)


Som dere ser, så har jeg fått inn hele 3 (!) økter i løpeskoene sist uke, i tillegg til 2 sykkeløkter! Dét er jeg fornøyd med :)


På torsdag fikk jeg med meg Geir på en ny og ukjent turvei oppe på Undheim. Du kan si det sånn, at vi visste hverken hvor vi var eller hvor vi skulle hen. Eller, der vi egentlig skulle gå ut ifra veibeskrivelsen på internettet, der var det stengt igjen med strømgjerde (beite for kyr). Så det ble en litt kortere tur enn planlagt, men allikevel en fin tur sammen i kveldssola.

"Løsdrift"


Håper dere alle sammen får en fin start på uke 39, og så hører dere snart fra meg igjen! Tuddelu! :)

8 kommentarer:

 1. Så spennende med muligens ny jobb:) Gleder meg til å høre mer om det. Å tre løpeøkter, you are back on track girl. ( 3sjøers er en hel måned unna, hint hint)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det blir gøy å se hvordan det blir fremover :)

   Hehe, 3sjøers ja... Jeg er redd det blir litt for langt for mine bein enda. Har jo bare løpt rundt 5km på turene jeg har hatt, så det måtte nok heller vært maks ... 10km. Hvis jeg i det hele tatt hadde klart den avstanden ;p
   Du vet, jeg er ikke så sprek som det du er ;D

   Slett
 2. Artig med mulighet for jobb og evt treningskurs, jeg tipper du er rimelig klar for å være litt mere enn husmor fremover.

  SvarSlett
 3. Du er jo vanvittig flink til å trene variert!
  Heile tre løpeøkter pluss to sykkeløkter og styrketrening og turar i tillegg, du må virkeleg vera i god form altså.

  Og er spent på kva for noko kurs/framtidig jobb det blir!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk, Imke. Jeg hører "alle" sier det, at jeg ER sprek. Men vet du, jeg føler meg egentlig alt annet enn sprek når jeg er ute og løper, og sykler. Jeg "strutter" iallefall ikke av energi kan du si, dét er helt sikkert ;)
   Ikke er det særlig langt, eller fort, jeg løper heller. Men jeg håper det vil komme etterhvert.


   Slett
  2. Guro - selv om du ikke strutter av energi så holder du kroppen i gang; og det er viktig! Jeg har hatt alt annet enn overskudd denne sesongen men jeg vet at en dag så løsner det og da får man uttelling for at man har orket å holde hjulene i gang! For meg har det vært snakk om å få i meg vitaminer og jern, samt litt mer søvn; kanskje du også trenger litt tilsudd av "noe"? Jeg tror aldri at det er noe galt så jeg går ikke til lege for å sjekke "tiltaksløshet" eller "manglede overskudd" - om du skjønner - men blodprøver lyver ikke og jeg hadde helt klart behov til tilskudd (selv om jeg ikke trodde det selv da jeg gikk å sjekka)! Så kanskje verd en liten sjekk? Nå som høsten er her så er det mange som trenger mer søvn også.... jeg inkludert. Noe å tenke på ;-) Tvi tvi for god treningsuke til deg!

   Slett
  3. Takk for de gode idéene dine rundt dette Silja. Det kunne absolutt ha vært noe jeg "manglet", men jeg var hos lege og tok blodprøve for ... nesten et halvt år siden nå tror jeg det var. Og resultatene sa ikke at jeg manglet noe. Eller, jeg lurte vel på hvadet var som kunne være "feil med meg" siden jeg var sånn og sånn med ulike ting, og da jeg ringte for å få svar på prøvene så da de at de ikke kunne se noe på dem, at noe var feil.
   Og den gangen jeg datt på rulleskøyter og ble "innlagt" en natt på sykehuset, da tok de også mange ulike prøver av meg. Bl.a mulighet for diabetes, blodtrykk, hjertet osv. Og heller ikke DA fant de noe feil med meg..

   Så jeg er nok dessverre bare en som ER trøtt og sliten oftere enn normalt. Kanskje er noe av grunnen til det at jeg trener for mye/feil/spiser feil. Eller kanskje er grunnen at jeg tenker for mye og overanalyserer alt og alle i denne verdenen.
   Ikke vet jeg. Men jeg vet ihvertfall at denne treningen jeg NÅ holder på med, og har drevet med de siste månedene, ikke har vært noe annet enn akkurat det du skriver ; jeg holder hjulene igang. Men heller ikke noe mer enn det.

   Jeg tror jeg trenger enn bedre grunn til hvorfor jeg holder på med det jeg holder på med. Noe å strekke meg etter, et mål mot noe. Så blir det kanskje også lettere å komme seg ut og opp. Eller opp og ut ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!