torsdag 19. september 2013

Min type kjøkkenklut, lager jeg selv!

Hvis jeg ikke alltid vet hva jeg skal strikke for noe, eller mens jeg orøver å tenke ut nye prosjekter, så har jeg funnet ut at kluter, eller kopptuer (?), er en grei "mens jeg tenker"-oppgave å drive med. Så nå har jeg strikket en kjøkkenklut, med mønster etter eget hode (altså funnet det på selv). 


Etter at jeg delte bilde av kluten min på instagram, så fikk jeg en oppfordring fra Therese som har bloggen "Enkle ting av Therese" om at jeg kunne melde meg på Pinnekroken sin september-utfordring, som er å lage seg en kjøkkenklut! Så det har jeg nå tenkt å gjøre. Kanskje kommer det én til før fristen går ut, selvfølgelig med ett nytt mønster, for det var jammen meg ganske gøy å strikke sånne! Spesielt siden det kan varieres med så uendelig mange forskjellige mønster! :)


7 kommentarer:

 1. Velkommen til utfordringsbloggen vår! For en herlig farge, og mønsteret så veldig fint ut.

  Takk for et fint bidrag!

  Hilsen Eirin
  Pinnekroken

  SvarSlett
 2. Tøft ;-) Skikkelig sprek kopptue det der altså - me like!!! Fader du er flink altså - kan ikke gjentas for ofte: skikkelig flink!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååå, tusen takk for det, Silja! Det var koselig å få høre fra deg :)
   (Godt jeg kan være flink til noe jeg óg ;p )

   Slett
 3. Fin bidrag til septemberutfordringen:)
  Det er gøy å strikke kluter. Man får så fort en flott resultat!

  Lykke til

  Hilsen,
  Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Marianne! Ja, det er så gøy å lage slike "småting" for da kan en jo lage så mange ulike i tillegg, fordi det tar jo ikke så lang tid på hver enkelt :)
   Kjempefin blogg du har foressten! Må nok følge med videre på den ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!